Haikyuu català

Recullen signatures per demanar el doblatge en català de ‘Haikyuu!: la batalla dels contenidors’

El dimarts 9 d’abril Crunchyroll va anunciar que portaria la pel·lícula de Haikyuu! en japonès i castellà, però no en català.

D’ençà que la multinacional especialitzada amb anime amb la seu a França va anunciar que portaria Haikyuu! en japonès i castellà, però no en català van ser molts els usuaris que es van queixar i van començar a demanar el doblatge en català la primera de les dues pel·lícules finals de Haikyuu!. A totes les publicacions de l’empresa es poden llegir desenes de comentaris d’usuaris demanant a l’empresa que demani la subvenció per doblar-la al català.

Un grup d’usuaris ha anat més enllà i han començat una campanya de recollida de signatures a través de la plataforma Change.org, la campanya porta per títol “Demanem que Crunchyroll projecti el film “Haikyu! The dumpster battle” en català

Volem demanar a la distribuïdora Crunchyroll que dobli el film d’anime de Haikyuu! en llengua catalana (a cost zero donat que existeixen subvencions de la Generalitat de Catalunya) i la projecti als cinemes amb la versió amb doblatge català com una opció més de projecció.

Fa menys de 2 anys que es va doblar i emetre la sèrie sencera de Haikyuu! En català pel canal infantil de la Televisió de Catalunya, el SX3.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

3cat, Anime, Català, Cinema, Crunchyroll, Pel·lícules, SX3