MAX estrenarà 6 grans pel·lícules en català

Max, la nova plataforma de la Warner que substituirà HBO Max estrenarà 6 grans produccions en català al llarg del 2024.

A través de les xarxes socials, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que la futura plataforma Max, estrenarà durant el 2024 sis grans produccions de la Warner Bros en català. Els sis nous doblatges en català de Max són: DUNE: PART DOS, WONKA, GODZILLA I KONG: EL NOU IMPERI, AQUAMAN I EL REGNE PERDUT, MEGALODON 2: LA FOSSA i LA MONJA 2. Cap de les sis es va poder veure en català a la pantalla gran.

Aquestes sis pel·lícules se sumen a les 4 que HBO Max ja ha estrenat en català Elvis, The Batman, The Matrix Resurrections Wonder Woman1989 i a la primera part de DUNE que es va estrenar a Netflix en català, però de moment no es pot veure en català a la plataforma de la Warner.

Mira el tràiler en angles.

DUNE: PART DOS: la segona part de la saga de ciència-ficció dirigida per Denis Villeneuve, amb un repartiment de luxe encapçalat per Zendaya i Timothée Chalamet.

La pel·lícula explorarà el viatge de Paul Atreides, que s’uneix a Chani i els Fremen. Busca venjança contra els conspiradors que van destruir la seua família. Sembla que s’enfronta a una tria entre l’amor de la seua vida i el destí de l’univers conegut; s’esforça per prevenir un futur terrible i pel que sembla és l’únic que el pot predir.

Mira el tràiler en angles.

WONKA: una fantasia musical sobre Willy Wonka (Timothée Chalamet) abans de convertir-se en el fabricant més gran de xocolata i caramels del món.

Willy Wonka és un aspirant a mag, inventor i xocolater que arriba a Europa per a construir la seva botiga de xocolata a les Galeries Gourmet. Signa un contracte amb la Senyora Scrubbit i el seu company Bleacher per a quedar-se en una bugaderia. Una noia òrfena que viu amb la Senyora Srubbit l’adverteix de la lletra petita, però l’analfabet Wonka ho ignora i serà obligat a pagar càrrecs excessius durant la seva estada. Els tres principals xocolaters de les Galeries Gourmet, Sr. Slugworth, Sr. Prondose i Sr. Fickelgruber es riuen de les xocolates de Wonka i criden al cap de policia per a confiscar els seus beneficis del dia.

Mira el tràiler en angles.

GODZILLA I KONG: EL NOU IMPERI: l’aventura cinematogràfica que confronta el totpoderós Kong i el temible Godzilla contra una colossal amenaça desconeguda amagada dins el nostre món.

Una aventura cinematogràfica completament nova, que enfrontarà el totpoderós Kong i el temible Godzilla contra una colossal amenaça desconeguda amagada dins el nostre món. La nova i èpica pel·lícula aprofundirà les històries d’aquests titans, els seus orígens i els misteris d’Illa Calavera i més enllà, mentre descobreix la batalla mítica que va ajudar a forjar aquests éssers extraordinaris i els va unir a la humanitat per sempre.

Mira el tràiler en angles.

AQUAMAN I EL REGNE PERDUT: la seqüela de l’exitosa cinta de superherois protagonitzada per Aquaman, encarnat altre cop per l’actor Jason Momoa, que busca protegir Atlantis i el món de la devastació.

Després de fracassar en el seu intent de derrotar Aquaman la primera vegada, Black Manta, que encara sent la necessitat de venjar la mort del seu pare, no s’aturarà davant de res per acabar amb Aquaman d’una vegada per totes. Aquesta vegada Black Manta és més temible que mai, empunyant el poder del mític Trident Negre, que allibera una força antiga i malèvola. Per derrotar-lo, Aquaman recorrerà al seu germà empresonat Orm, l’antic Rei d’Atlantis, per forjar una insòlita aliança. Junts, hauran de deixar a un costat les seves diferències per protegir el seu regne i salvar la família d’Aquaman i el món d’una destrucció irreversible.

Mira el tràiler en angles.

MEGALODON 2: LA FOSSA: la pel·lícula d’acció de ciència-ficció del 2023 dirigida per Ben Wheatley i una seqüela de ‘The Meg’, basada en la novel·la de 1999 ‘The Trench’ de Steve Alten.

Prepara’t per a la pujada d’adrenalina definitiva aquest estiu a “Megalodón 2: La fossa”, un emocionant viatge al fons marí després de l’èxit de taquilla del 2018 i porta l’acció a altures més altes i profunditats encara més grans amb les criatures més temibles del món. Submergeix-te en aigües inexplorades amb Jason Statham i Wu Jing mentre lideren un audaç equip de recerca en una immersió exploratòria a les profunditats de l’oceà.

Mira el tràiler en angles.

LA MONJA 2: la seqüela de la saga de terror, dirigida ara per Michael Chaves. Narra el retorn de la germana Irene, i amb ella els dimonis contra els quals lluitar. Taissa Farmiga torna a liderar el repartiment.

França, 1956. Un sacerdot és assassinat. Un mal s’està estenent. La germana Irene una vegada més es troba cara a cara amb Valak, la monja dimoni. Seqüela de ‘La monja’.

Les sis pel·lícules s’han doblat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, HBO Max, Pel·lícules