Recursos

Ajuda’ns a fer difusió del contingut en català a internet i al carrer. Descarrega’t les nostres imatges, cartells, adhesius i mems.

Tots els recursos

Mira i descarrega’t tots els recursos que tenim disponible al Google Drive. Hi trobareu: dissenys d’adhesius, cartells i flayers per a imprimir, així com cartells, imatges i dissenys per a compartir a les xarxes socials i així aportar el vostre granet de sorra per a difondre l’audiovisual en català.

Adhesius

Descarrega’t els dissenys dels nostres adhesius, estan dissenyats per a poder-se imprimir en forma circular i quadrada. Podeu trobar els dissenys en blanc i negre o color.

Cartells

Descarrega’t els dissenys dels nostres cartells i imatges per a compartir a les xarxes socials i, així, ajudar a difondre l’audiovisual en català entre els vostres contactes i seguidors.

Mems

Descarrega’t els nostres mems per a compartir-los a les vostres xarxes socials i, així, ajudar a difondre l’audiovisual en català entre els vostres contactes i seguidors.

Cartells per a imprimir

Descarrega’t els nostres cartells en PDF preparats per a imprimir i així ajudar a difondre la web i l’audiovisual en català al carrer. Els dissenys es poden descarregar en blanc i negre o color.