Ens vols ajudar?

Vols ajudar a mantenir el projecte, millorar-lo i fer-lo créixer? Et pots fer mecenes a Patreon o pots fer un donatiu a Gofundme, també et pots subscriure al canal de Twitch o dona’ns Claps a ClapClap.

Si et fas mecenes ens ajudaràs a mantenir i millorar la web i els serveis que ofereix la web desdelsofa.cat. També ens ajudaràs a difondre l’audiovisual en la nostra llengua i a poder fer sortejos de productes audiovisuals en català.

Com et pots fer mecenes?

Ens podeu donar suport econòmic de tres maneres diferents:

Campanya de micromecenatge continuat amb Patreon: Si ets subscrius a algun dels nostres paquets disponibles a Paetron ajudaràs mensualment a la web, el teu nom sortirà a la pàgina d’agraïments de la web i rebràs les recompenses disponibles per cada paquet.

gofundme desdelsofa.cat

Podeu fer un donatiu a través de la plataforma Gofundme.

Twitch desdelsofa.cat

Subscriu-te al canal de Twitch: També ens pots donar un cop de mà subscrivint-vos al canal de Twitch de la web on cada setmana comentem les novetats destacades de la setmana i recomanem títols en català disponible a les plataformes. Et pot subscriure pagant els paquets que ofereix Twitch o gratuïtament amb la subscripció mensual gratuïta que tenen els usuaris de Prime Video.

Moltes gràcies per la vostra ajuda!