Campanya fes #PlayAlCatalà

banner Plataforma Llengua

Campanya conjuntament amb Plataforma per la Llengua, cada setmana us portarem un videoresum amb les novetats més destacades de la setmana en català a les plataformes i a final de mes, el resum mensual.

Novetats destacades en català a les plataformes els mesos de gener i febrer 2023: ‘Reyka‘, ‘Oddballs‘, ‘The boys‘ i ‘After: amor infinit‘.
Novetats destacades en català a les plataformes la setmana del 20 de març: ‘Sherlock‘, ‘Minions: l’origen de Gru‘, ‘L’elefanta del mag‘ i ‘Sense rastre‘.
Títols disponibles en català a AnimeBox el dia de la seva estrena.
Novetats destacades en català a les plataformes la setmana del 27 de març: ‘Suro‘, ‘Boruto: Naruto, La Pel·lícula‘, ‘1917‘ i ‘Super Mario Bros: La pel·lícula‘.
Novetats destacades en català a les plataformes el mes de març de 2023: ‘Suro‘, ‘Sherlock‘, ‘Boruto: Naruto, La Pel·lícula‘, ‘Minions: l’origen de Gru‘, ‘L’elefanta del mag‘, ‘1917‘ i ‘Tothom estima la Daisy Jones‘.
Novetats destacades en català a les plataformes la setmana del 3 d’abril: ‘Avatar: El sentit de l’aigua‘, ‘Gabi, dels 8 als 13 anys‘, ‘Chupa‘ i ‘Super Mario Bros: La pel·lícula‘.
Recomanacions en català per veure a les plataformes (15 d’abril): ‘Charlie Brown i Snoopy‘, ‘L’escurçó negre‘, ‘Pinotxo de Guillermo del Toro‘ i ‘Jack Ryan‘.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 17 d’abril): ‘One Piece Film Red‘, ‘Paddington 2‘, ‘La Lego Ninjago pel·lícula‘ i ‘Green Book‘.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 24 d’abril): ‘Vainilla‘, ‘Paddington‘, ‘Smallfoot‘ i ‘Operació Fortune: El gran engany‘.
Novetats destacades en català a les plataformes (abril 2023): ‘Avatar: El sentit de l’aigua‘, ‘One Piece Film Red‘, ‘Paddington‘, ‘Green Book‘, ‘Chupa‘ i ‘Operació Fortune: El gran engany‘.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 15 de maig): ‘Evangelion: 3.0+1.01 Thrice Upon a Time‘, ‘El falsificador de passaports‘, ‘Capità Fantàstic‘ i ‘Kitti Katz‘.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 22 de maig): ‘El riu de la ira‘, ‘El prodigiós Maurice‘, ‘Sherlock Holmes‘ i ‘El nom de la rosa‘.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 29 de maig): Saga de ‘Harry Potter‘, ‘Gran Torino‘ i ‘Punyals per l’esquena‘.
Novetats destacades en català a les plataformes (maig 2023): ‘Evangelion: 3.0+1.01 Thrice Upon a Time‘, ‘El falsificador de passaports‘, ‘Harry Potter‘, ‘Gran Torino‘, ‘El prodigiós Maurice‘, ‘El nom de la rosa‘ i ‘Punyals per l’esquena‘.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 5 de juny): Avatar: El sentit de l’aigua, Cars, El nadó en cap i La Bruixa Avorrida.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 12 de juny): Silent Land, Buscant en Nemo, Wonder Woman i Un embolic inesperat.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 19 de juny): El castell de Cagliostro, E.T., l’extraterrestre, Trilogia ‘Retorn al futur’ i John Wick 4.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 26 de juny): La visió d’Escaflowne, Hopper: El polletllebre, Jack Ryan T4, Indiana Jones i el dial del destí.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 3 de juliol): Naruto, Intocable, L’exorcista: El muntatge del director i Nimona.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 10 de juliol): Marató Naruto, Bola de Drac Super: el Superheroi, T2 Sonic Prime i Space Jam.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 17  de juliol): Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo, Seven days war, Les Super-4 i One Piece Film Red.
Novetats destacades en català a les plataformes (setmana del 24 de juliol): Space Jam: Noves llegendes, El llibre de l’amor, Deixa’t anar! i Barbie.
Novetats destacades en català a les plataformes (juliol 2023): Naruto, Bola de Drac Super: el Superheroi, L’exorcista: El muntatge del director, Les Super-4, Nimona i Space Jam.
Recomanacions refrescants per començar l’agost: Plats Bruts, Vaiana, Mític i Detectiu Conan: Black iron submarine.
Novetats destacades en català a les plataformes (7 d’agost): La núvia cadàver, Marlowe, Mavka. Guardiana del Bosc i Cors valents.
Novetats destacades en català a les plataformes (4 de setembre): Dialogant amb la vida, Diaris de vampirs, T2 FC Barcelona: una nova era i El fred que crema.
Novetats destacades en català a les plataformes (11 de setembre): Col·lecció “En Català” a HBO Max, Barbie, Elemental i Maleïts Malparits.
Novetats destacades en català a les plataformes (18 de setembre): Els encantats, Bola de Drac Super: Broly, El pare i Spy Kids: Armagedon.
Novetats destacades en català a les plataformes (25 de setembre): Rebel, Invictus, Mamma mia! Ja hi tornem a ser i Generació V.
Novetats destacades en català a les plataformes (9 d’octubre): El comptable, La llegenda dels guardians. Les òlibes de Ga’Hoole, Space Jam i DC Lliga de Supermascotes.
Novetats destacades en català a les plataformes (16 d’octubre): Angry Birds 2: La pel·lícula, Belle, Corre el rumor… i Mil coses que faria per tu.
Novetats destacades en català a les plataformes (30 d’octubre): L’origen del mal, Fringe, La llum que no pots veure i 14 dies, 12 nits.
Novetats destacades en català a les plataformes (13 de novembre): The Deer King: El rei cérvol, Roni, Contagi i Doraemon Movie. El nou dinosaure d’en Nobita.
Novetats destacades en català a les plataformes (20 de novembre): Les vides de Fèlix, El col·legi d’animals màgics 2: L’origen i Wish: El poder dels desitjos.
Novetats destacades en català a les plataformes (27 de novembre): Petits grans amics, Matrix, El viatge d’Ernest i Célestine i Digimon Adventure 02: The Beginning.
Novetats destacades en català a les plataformes (novembre 2023): Roni, Fringe, Matrix, Les vides de Fèlix i La llum que no pots veure.
Novetats destacades en català a les plataformes (4 de desembre): El Joves, Mr Bean, El Príncep de Bel Air i Quan no acaba la nit.
Novetats destacades en català a les plataformes (25 de desembre): Buscant la màgica Doremi, Robots, M’he empassat un extraterrestre i Nip/Tuck.
Novetats destacades en català a les plataformes (1 de gener): Saben aquell, Elvis, Wonder Woman 1984 i Foto de família.
Novetats destacades en català a les plataformes (8 de gener): UP, Zootròpolis, The Batman i T3 Sonic Prime.
Novetats destacades en català a les plataformes (5 de febrer): La gran aventura del dofí Winter: 2a part, Els Barrufets. El poble amagat i Fuet.
Novetats destacades en català a les plataformes (12 de febrer): El Príncep de Bel Air, Vesper, Els jocs de la fam: Balada de refilaires i serps i La vampira de Barcelona.
Novetats destacades en català a les plataformes (26 de febrer): Promare, Utena, la noia revolucionària: Apocalipsi adolescent, Dune i Reina Roja.