El Detectiu Conan torna al cinema en català

El 28 de juny s’estrenarà als cinemes de l’estat espanyol la vint-i-setena pel·lícula del detectiu més famós del Japó, El Detectiu Conan: The Million Dollar Pentagram.

A Hakodate, en Kaito Kid va anunciar el seu pròxim robatori. El lladre Kaito Kid vol robar una espasa japonesa amb connexions amb el guerrer Toshizo Hijikata. El dia de l’atracament, en Heiji Hattori i en Conan, es troben de visita a Hakodate en motiu d’un torneig de kendo. Els detectius s’enfronten al lladre, amb l’esperança de descobrir per què buscava l’espasa i evitar el robatori.

A través de la seva web la distribuïdora Alfa Pictures ha confirmat que la pel·lícula s’estrenarà en català i en versió original (japonès) amb les opcions de subtítols en català i castellà. D’ençà que Alfa Pictures s’ha fet amb els drets de les pel·lícules del Detectiu Conan podem veure la pel·lícula anual de la saga en català als cinemes.

Les darreres pel·lícules de la saga llicenciades per Alfa Pictures (El detectiu Conan: La bala escarlata, Detectiu Conan: La núvia de Halloween i Detectiu Conan: Black iron submarine) no es van doblar al castellà i casualment són les 3 pel·lícules estrenades per Alfa que no es poden trobar a cap plataforma ni s’han editat en Blu-ray, en canvi, les pel·lícules Detectiu Conan: El cas Zero i Detectiu Conan: El puny de safir blau que si es van doblar al castellà, es poden trobar a diferents plataformes i comprar-les en Blu-ray.

Descobreix on veure tot el contingut de El Detectiu Conan en català.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, Pel·lícules, VOSC