La web Desdelsofà.cat organitza un debat electoral sobre audiovisual en català

El portal web per trobar el contingut en català a les plataformes organitza un debat electoral per escoltar les propostes sobre audiovisual en català dels diferents partits polítics.

El 8 de maig a les 20 hores tindrà lloc al canal de Twitch de la web Desdelsofà.cat el debat amb els representants dels partits polítics amb representació parlamentària que no han expressat obertament menyspreu per la llengua catalana (ERC, PSC, Junts, CUP i Comuns).

Els representants dels quatre partits seran:

ERC: el diputat i secretari quart del Parlament de Catalunya i número 9 per la llista de Barcelona, Rubèn Wagensberg.
PSC-Units: la portaveu del Grup PSC-Units a la Comissió de Cultura al Parlament de Catalunya i número 6 per la llista de Barcelona, Rocio Garcia.
Junts: el portaveu del grup parlamentari de Junts a la Comissió de Control de l’Actuació de la CCMA i a la Comissió de Cultura al Parlament de Catalunya i número 10 per la llista de Girona, Francesc Ten.
CUP: el diputat i número 4 per la llista de Barcelona, Xavier Pellicer.
Comuns Sumar: portaveu de grup En Comú Podem a les comissions d’Acció Climàtica, de Recerca i Universitats, i la d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i número 7 per la llista de Barcelona, Enric Bárcena.

El debat serà dirigit per l’Àlex de la Guia, creador i administrador de la web Desdelsofà.cat i per la Rin, creadora de contingut i col·laboradora del canal de Twitch de la web. Durant el directe es comptarà amb el suport tècnic de la Simmer Valenciana.

El debat es podrà seguir en directe a través del canal de TwitchClapClap de la web i després es podrà recuperar a les plataformes de vídeo i pòdcast (Amazon pòdcast, Apple pòdcastClapClap, Google pòdcastiVoox, Spotify, Twitch, YouTube i YouTube pòdcast). Durant el directe, al canal de Twitch, el xat estarà obert per tal que els espectadors puguin comentar el debat, per poder comentar només has de seguir el perfil de Twitch de la web.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

3cat, Actualitat, Català, Cinema, desdelsofa.cat, El Sofà, La Butaca, Pel·lícules, Plataformes Streaming, Sèries, SX3, VOSC