Acord entre Netflix i desdelsofa.cat per difondre els nous doblatges de la plataforma

Avui, 28 de desembre s’ha fet públic un acord entre la plataforma estatunidenca i la web catalana per tal de difondre les noves sèries i pel·lícules Netflix Original que la plataforma dobla al català.

“Creiem que és un gran pas per l’audiovisual en català i per l’aglutinador en català” ha afirmat el creador de la web, Àlex de la Guia. L’acord ha arribat després de setmanes de negociacions entre les dues parts, “ha sigut fàcil arribar a un acord, ens ha costat més tancar els aspectes tècnics per fer-nos arribar els tràilers que la resta de coses”, “és una petita prova, si aquest acord dona els seus fruits i les plataformes veuen que aquests acords funcionen, no descartem poder-ho fer també amb Prime Video i HBO Max” ha sentenciat de la Guia. Per la seva banda, per part de la plataforma han comunicat “Netflix buscava una manera de difondre a les xarxes les novetats en català entre el públic catalanoparlant i nosaltres buscàvem una manera de poder difondre millor l’audiovisual en català” i, que per això, no descarten arribar a nous acords, incloent-hi acords econòmics, si la fórmula funciona.

Netflix ha aprofitat per anunciar que doblarà i subtitularà a l’any més pel·lícules i sèries i que el 20% del contingut que dobli no seran pel·lícules i sèries infantils.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Cinema, desdelsofa.cat, Innocentada, Netflix, Pel·lícules, Plataformes Streaming, Sèries, VOSC