‘Wish’ arriba en català a Disney+

Avui, 3 d’abril, ha estat el dia que la plataforma Disney+ ha marcat al calendari per estrenar l’última pel·lícula de Disney estrenada en català als cinemes, Wish: el poder dels desitjos.

Wish: el poder dels desitjos, la pel·lícula especial per celebrar els 100 anys de la companyia. La petita Asha somnia tenir la seva pròpia estrella i, contra tot pronòstic, el seu desig es fa realitat quan un estel busca-raons baixa del firmament per unir-se a ella. Aviat es veurà que, quan la força de voluntat i la valentia d’un humà connecten amb la màgia dels estels, passen coses meravelloses.

Amb la incorporació de la versió catalana de Wish, Disney+ ha arribat a les 69 versions en català, 67 pel·lícules i 2 curtmetratges (un d’ells, Cau, sense diàlegs, però amb els subtítols forçats en català al títol del curt) de poc més de 2420 títols disponibles a les plataformes (segons JustWatch) i de més de 150 títols en català que podrien tenir, segons un estudi de plataforma per la llengua.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, desdelsofa.cat, Disney+, Pel·lícules, Plataformes Streaming