Vine a celebrar segon aniversari de la web desdelsofa.cat a la llibreria Ona

En el marc de la campanya conjunta entre desdelsofa.cat i Plataforma per la Llengua, #PlayAlCatalà, el dijous 21 de desembre a les 19 hores, la web desdelsofa.cat, amb col·laboració amb Plataforma per la Llengua i el suport de la llibreria Ona, organitza l’acte “Evolució i reptes del català a les plataformes”.

L’acte començarà a les 19 hores i comptarà amb les intervencions de l’Àlex de la Guia, creador de la web desdelsofa.cat; la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga; la vicepresidenta de Plataforma per la Llengua, Mireia Plana i l’actor de doblatge i president de DUB (Doblatge Unida de Barcelona), Roger Isasi. Durant l’acte podrem escoltar la feina que s’ha fet aquests anys per part de les institucions, l’activisme, el sector del doblatge i la web desdelsofa.cat, així com ser conscients i parlar dels reptes que té la llengua catalana a l’audiovisual.

L’acte serà presentat per la presentadora del programa Popap de CatRàdio, Mariola Dinarès; i acabarà amb el monòleg de l’actor, humorista i creador de contingut català, Albert Roig.

Al final de l’acte, després del monòleg de l’Albert Roig es farà el joc de les frases de pel·lícules que es fa cada setmana al canal de Twitch, però aquest cop presencial i el guanyador del concurs guanyarà un val de regal de 50 € a la llibreria Ona i una subscripció anual a Filmin.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, desdelsofa.cat, Plataformes Streaming, Sorteig, VOSC