Torna “Natura Sàvia”

A través de les xarxes socials el 3Cat ha anunciat que han començat a roda una nova temporada del programa del programa de divulgació i humor, Natura Sàvia.

Sis anys després de l’estrena de la primera temporada (2018), la cadena pública catalana ha anunciat l’inici del rodatge de la segona temporada del programa conduït per en Peyu (Bricoheroes, El búnquer i Està passant). L’humorista conduirà el programa amb l’ajuda de la biòloga Lídia Freixas i, com a la primera temporada també comptarà amb la presència dels músics Albert Pla i Quimi Porte.

En aquesta ocasió es donarà més pes a la part d’entreteniment que s’amaga al darrere una mena de sitcom ubicada en un entorn universitari on en Peyu farà classes a uns suposats alumnes de biologia. Tot plegat és una excusa argumental que permetrà al programa incorporar monòlegs amb públic i explotar la vessant més d’actor i humorista de directe que ha donat tants èxits a en Peyu; sobretot amb el seu darrer espectacle, “L’il·lusionista”, amb el que va aconseguir el Premi Teatre de Barcelona com a Millor espectacle d’humor del 2023.

Albert Pla i Quimi Portet també formaran part de l’equip docent d’aquesta mena d’universitat on s’explicarà la biologia d’una manera poc convencional. Completa el trio humorístic, una nova incorporació: Iris Pérez, una nena de 12 anys que segurament serà qui aportarà més seny i coneixement dins de l’equip.

Feia temps que des d’El Corral, la productora d’en Peyu, maduraven aquest projecte i la mort del naturalista Jaume Sañé va enganxar l’equip amb els capítols i el programa mig plantejat. Amb les imatges d’arxiu del naturalista de Taradell i la informació recollida i plasmada en els guions pel mateix Jaume, l’equip va decidir que el millor homenatge que li podien fer era tirar el projecte endavant.

Lídia Freixas, biòloga d’Arenys de Munt, serà l’encarregada d’acompanyar a en Peyu per Catalunya descobrint la fauna autòctona i mostrant paisatges i racons increïbles del país.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

3cat, Actualitat, Català, Programes