Sylvanian-Families-catala

‘Sylvanian Families la pel·lícula: el regal de la Freya’ s’estrenarà en català

ADSO Films i MOVIE FILMS ens porten en català la primera pel·lícula sobre la mundialment famosa línia de joguines Sylvanian Families.

El 7 de juny Sylvanian Families la pel·lícula: el reg al de la Freya. Es tracta de la primera pel·lícula sobre la mundialment famosa línia de joguines Sylvanian Families, que agrupa els encantadors i refinats ninots de famílies d’animals col·leccionables, que es caracteritzen pels seus múltiples i exquisits accessoris, vehicles, cases i mobles, entre altres. Aquestes adorables criatures peludes de la grandària del palmell de la mà van sortir a la llum per primera vegada l’any 1985 fabricades per l’empresa japonesa de joguines EPOCH, l’empresa també responsable de la producció i distribució de les joguines de Super Mario.

La pel·lícula és sens dubte, el projecte definitiu que ret homenatge a la marca i emfatitza conceptes com la naturalesa, la família i l’amor. La pel·lícula l’ha dirigit el director japonès Kazuya Konaka (saga de Ultraman i la sèrie Astre Boy).

El llargmetratge produït per l’estudi d’animació japonès Frebari juntament amb el Comitè de Producció de “Sylvanian Families The Movie” a partir d’un concepte original de EPOCH. Es va estrenar al Japó el 23 de novembre de 2023.

Sylvanian Families la pel·lícula: el reg al de la Freya passa durant el Festival de les Estrelles que se celebra anualment en el Llogaret Sylvanian. Mentre tots esperen ansiosos l’esdeveniment més important de l’any, a la Freya, se li suma una altra preocupació: trobar el regal perfecte d’aniversari per a la seva mare. Haurà de trobar una solució per a fer felices tant a la seva mare com als seus amics.

El Festival de les Estrelles arriba de nou enguany al Llogaret Sylvanian. Mentre tothom espera el festival amb impaciència, conilleta Freya està preocupada. El dia del festival coincideix amb l’aniversari de la seva mare i sap què regalar-li. A més, la Freya ha estat designada per a complir l’important paper de preparar l’esdeveniment principal del festival, l'”Arbre de l’Any”.

Sylvanian Families la pel·lícula: el reg al de la Freya s’estrenarà als cinemes el 7 de juny i es podrà veure en català gràcies a la subvenció de Política lingüística per doblada pel·lícula per la seva estrena a sales de cinema.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, Pel·lícules