Bases sorteig One Piece

Per celebrar la tornada de ‘One Piece‘ al Canal SX3 (antic Super3) sortegem un lot de productes de la sèrie.

Ajuda’ns a finançar la web i la difusió de l’audiovisual en català. Podràs guanyar una ampolla, una llibreta i dos FunkoPops de la sèrie entre tots els subscriptors al canal de Twitch i els patrons.

Voleu participar en el sorteig? Només us heu de subscriure al canal de Twitch de la web o fer-vos mecenes a Patreon.

Per entrar en el sorteig val qualsevol nivell de mecenatge a Patreon (a partir d’1,5 €) i també és vàlid donar-se d’alta com a subscriptor al canal de Twitch amb Prime Gaming (Prime Video).

Les persones participants tenen temps de donar-se d’alta a Patreon i Twitch fins al dijous 3 d’agost durant el directe de Twitch d’aquell dia on es farà el sorteig.

Es pot participar des de qualsevol punta del món, però els enviaments només es faran a una direcció postal espanyola peninsular, de les Illes Balears, Andorra i la Catalunya Nord.

Un cop notificat el premi a la persona guanyadora, aquesta tindrà 30 dies per facilitar les seves dades d’enviament, si no els facilita en aquest termini, el premi quedarà desert.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Anime, Català, Sorteig, SX3