Sorteig Funkos Bola de Drac

Per celebrar el segon aniversari del canal de Twitch sortejarem dos FunkoPop de Bola de Drac.

Ajuda’ns a finançar la web i la difusió de l’audiovisual en català. Podràs guanyar un FunkoPop del Tot Poderós i d’en Frízer Mecha de Bola de Drac.

Voleu participar en el sorteig? Només us heu de subscriure al canal de Twitch de la web o fer-vos mecenes a Patreon.

Per entrar en el sorteig val qualsevol nivell de mecenatge a Patreon (a partir d’1,5 €) i també és vàlid donar-se d’alta com a subscriptor al canal de Twitch amb Prime Gaming (Prime Video).

Les persones participants tenen temps de donar-se d’alta a Patreon i Twitch fins al mateix moment del sorteig que es farà el divendres 1 de març durant el directe de Twitch d’aquell dia.

Es pot participar des de qualsevol punta del món, però els enviaments només es faran a una direcció postal espanyola peninsular, de les Illes Balears, Andorra i la Catalunya Nord.

Un cop es contacti amb la persona guanyadora, disposarà de 31 dies per facilitar les dades d’enviament. Si durant aquest temps no respon, el premi quedarà desert.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Anime, Català, desdelsofa.cat, Pel·lícules, Sèries, Sorteig