Skyshowtime: nova plataforma, el mateix menyspreu cap el català

Ahir va arribar la plataforma Skyshowtime a l’estat espanyol i Andorra, com era d’esperar no ofereixen ni un sol àudio en català.

La nova plataforma té al seu catàleg el contingut d’Universal (amb Dreamworks i Illumination Entertainment incloses), Paramount, Nickelodeon, Sky i d’altres proveïdors. Tot aquest contingut es pot veure en més de deu llengües, però malauradament, de moment, la nostra llengua no forma part d’aquesta llista.

Per sort hi ha altres plataformes que ofereixen els mateixos títols que SkyShowtime i en català, a continuació trobareu una selecció de 10 títols que SkyShowTime no ofereix en català, però sí que ho fan altres plataformes com SX3, Prime Video, Apple TV, Rakuten TV o Movistar+.

Jurassic World: el regne caigutUna erupció volcànica amenaça els dinosaures que no van morir en el parc temàtic de Jurassic World. L’antiga gerent del parc vol protegir-los per evitar la seva extinció. Una nova aventura d’una de les nissagues més taquilleres de la història del cinema.

TauróQuan un insaciable gran tauró blanc sembra el terror en Amity Island, un oceanògraf i un adobat caçador d’esquals s’uneixen per a acabar amb la bèstia.

Gru 3, el meu dolent preferit: Han acomiadat en Gru perquè ha deixat escapar una estrella infantil dels anys 80 que va ser famosa per fer una sèrie on interpretava un criminal. Ara és adult i crea el caos a tot el planeta. A més, en Gru descobreix que té un germà bessó.

Els MínionsEls Mínions no saben conservar malvats, per això ara estan sols i deprimits. En Kevin i dos amics surten a buscar un nou líder i van a parar a la gran trobada de superdolents d’Orlando, on la malvada Scarlet els fa un encàrrec reial.

Canta!Buster Moon és un elegant coala que regenta un teatre que va conèixer temps millors, i per salvar-lo és capaç de qualsevol cosa. Només té una oportunitat per mantenir-lo: organitzar un concurs de cant i aconseguir que sigui un gran èxit.

El nadó en capUn nadó peculiar, que porta vestit, corbata i maletí, i el seu germà Tim, de 7 anys, tractaran d’aturar els perversos plans del director de l’empresa Puppy Corporation.

Com ensinistrar un drac 3El que es va iniciar com una inesperada amistat entre un jove viking i un temible drac, s’ha convertit en una trilogia èpica. En aquest nou episodi descobriran el seu veritable destí: la llibertat.

Els pingüins de Madagascar: El Capità, en Kowalski, en Rico i el Recluta uneixen les seves forces a les de la sofisticada organització d’espies Vent del Nord per impedir que el malvat doctor Octavius Brine domini el món.

I per acabar dues sèries que podem veure en català a SX3.

Kung Fu Panda: llegendes increïblesSoc en Po, un os panda. Però no et pensis que en soc un de qualsevol. M’han nomenat Guerrer del Drac i, a més a més, tinc el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau, que és el lloc on visc. Ara ja saps quina és la meva missió: haig de protegir la Vall dels dolents, com ara els cocodrils bandits i el Taotie. No estic sol, en la meva lluita per la justícia m’ajuden els Cinc Furiosos: la Tigressa, el Mico, el Pregadéu, l’Escurçó i el Grua. Ah! I no em puc deixar el mestre Shifu. Què, súper? T’apuntes al meu equip?

Els Pingüins de Madagascar (sèrie)Això és el zoo de Central Park, a Nova York, i nosaltres som el Capità, el Recluta, en Kowalski i en Rico. Som quatre pingüins encarregats de tenir contents tots els animals del Zoo. No és fàcil, sobretot si apareix en Julien, el rei dels lèmurs, que ho desmunta tot! A vegades les nostres missions secretes ens porten a les parts més desconegudes de la ciutat, com ara les clavegueres. Vols veure com ho fem?

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Àlex de la Guia
Pàgina web | Més articles

Àlex de la Guia, tècnic superior en química, coescriptor del llibre 'Generació #LoRiuÉsVida' i fundador i administrador de la pàgina web desdelsofa.cat

Comparteix el contingut

Català, Opinió, Plataformes Streaming, Racó Català