Coneix a la Rin, la nova col·laboradora del canal de Twitch de la web desdelsofà

El passat mes de febrer la creadora de contingut en català Rin, es va convertir en la primera col·laboradora habitual del canal de Twitch de la web desdelsofa.cat. A partir d’ara la podrem veure i escoltar habitualment al “Sofà de Twitch”, el directe setmanal per parlar de l’actualitat de l’audiovisual en català.

La Rin és una creadora de contingut de TikTok i Instagram especialitzada en Disney i manganime. A TikTok té dos canals, un per penjar els vídeos del món Disney i l’altre per publicar tots els vídeos de la temàtica manganime.

El sofà de Twitch és un programa setmanal que podeu veure al canal de Twitch, per comentar i donar a conèixer l’actualitat de l’audiovisual en català amb l’ajuda dels convidats de la setmana i els usuaris que comenten pel xat. Al llarg d’aquests dos anys a Twitch han passat, actors i actrius de doblatge, creadors de contingut, directors de doblatge, grups de covers, guionistes, músics, polítics, representants de plataformes, etc.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Anime, Català, desdelsofa.cat, El Sofà, La Butaca, Pel·lícules, Programes, Sèries