Rakuten, compteu amb la meva espasa!

Per primer cop a la història podem fer una marató en català d”El senyor dels Anells’ des d’una plataforma de streaming i en alta definició.

Des de dilluns la primera part de la trilogia d”El Senyor dels Anells‘, ‘La Germandat de l’Anell’ està disponible en català a Rakuten, sumant-se així a les altres dues parts de la trilogia que porten mesos disponibles en català a la plataforma japonesa.

La Germandat de l’Anell‘, com ‘Les dues Torres‘ i ‘El retorn del rei‘ estan disponibles a la plataforma amb l’opció de compra o lloguer. 3,99 € llogar-la i 10,99 € comprar-la. Per poder-les comprar o llogar no fa falta estar subscrit ni pagar cap quota, només és necessari crear-se un usuari gratuïtament i comprar o llogar la trilogia d”El senyor dels anells’ o les altres 170 pel·lícules en català de pagament i la vintena de pel·lícules en català que tenen disponibles per veure gratuïtament (amb anuncis), entre elles ‘Floquet de Neu’ la producció infantil catalana que Disney+ no ofereix en la seva versió original, la versió catalana.

Així Rakuten, que ja és la tercera plataforma amb més versions en català, després de Filmin i Biblioteques de Catalunya, per tant és la segona plataforma provada amb més contingut en català. Ja té gairebé 200 pel·lícules en català i cap sèrie, amplia el seu catàleg en català amb una gran producció de la Warner, que cap altra plataforma ofereix en català, ni HBO, ni Netflix, ni Prime Video (que si té al seu catàleg ‘Harry Potter’ en català). Esperem que Rakuten segueixi en aquesta línia i afegeixi més grans produccions en català i la resta de plataformes també se sumin. Per això és important demostrar que hi ha demanada, i consumir el contingut que ofereixen les plataformes en català i el que no tenen i volem veure, demanar-ho. Com per exemple les pel·lícules de Dreamworks, grans produccions com ‘Matrix’, etc.

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Cinema, Plataformes Streaming, Rakuten TV

Feu un comentari