Prime Video afegeix anuncis

A partir del 9 d’abril les pel·lícules i sèries de la plataforma d’Amazon inclouran anuncis.

Aquest matí la plataforma ha enviat un correu als seus clients per informar de la nova tarifa sense anuncis i del fet que amb el preu actual les pel·lícules i sèries de la plataforma tindran anuncis.

A partir del 9 d’abril els usuaris de Prime Video que no modifiquin el seu pla de subscripció veuran anuncis en reproduir pel·lícules i sèries, la publicitat es podrà evitar amb la nova tarifa sense anuncis que ha anunciat Prime Video, per 1,99 € extra al mes, els usuaris de Prime Video no veuran anuncis en reproduir pel·lícules i sèries, tot i que els continguts en directe i els canals de subscripció continuaran incloent anuncis.

Prime Video ha justificat aquesta mesura al·legant que aquesta nova mesura els permetrà seguir invertint en contingut atractiu i mantenir la qualitat i la quantitat dels continguts de la plataforma, també ha informat que el seu objectiu és tenir molts menys anuncis que les televisions i els altres serveis de vídeo sota demanda que també tenen subscripcions amb anuncis.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Pel·lícules, Plataformes Streaming, Prime Video, Sèries, VOSC