Netflix estrena la versió en català de ‘Dune’

Dos anys després de l’estrena de la primera part de Dune, Netflix estrena la versió en català d’una de les grans pel·lícules de la dècada.

El 27 d’octubre del 2023, durant la roda de premsa de balanç de l’evolució del català a les plataformes, el MHP Pere Aragonès, va anunciar que la Warner estrenaria el doblatge de cinc pel·lícules seves a la plataforma HBO Max. Al llarg del mes de gener i febrer, la plataforma de la Warner Bros ha anat incorporant els doblatges en català dElvis, The Batman i WW 1984, HBO Max encara ha d’incorporar les versions en català de Dune i ‘The Matrix Resurrections’.

Avui per sorpresa, la Warner ha afegit per primer cop el doblatge en català d’una d’aquestes pel·lícules a una plataforma de la competència i, a més a més, per estrenar un doblatge en català fins ara inèdit. Tothom esperava que HBO Max estrenés la versió en català de Dune abans de l’estrena de la segona part, però finalment ha estat Netflix qui ha estrenat el doblatge en català de Dune encarregat per Warner Bros, amb l’ajuda del Departament de Cultura i Mitjans de la Generalitat de Catalunya.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, Netflix, Pel·lícules, Plataformes Streaming