‘Mític’ de Magí Garcia arrasa a la web desdelsofa.cat durant el mes de febrer

Acaba el mes de febrer, és hora de veure les estadístiques de cerca d’aquest mes. Quin son els gustos dels catalans a l’hora de buscar contingut audiovisual en català? Quina és la plataforma preferida dels catalans? Amb el resultat del contingut més cercat durant aquest mes podem intuir quines són les nostres preferències.

Per començar us portem el rànquing amb les 10 plataformes més cercades.

 1. Prime Vide 35%
 2. Netflix 16%
 3. Disney+ 9%
 4. FilminCAT 9%
 5. SX3 9%
 6. HBO Max 5%
 7. 3 a la carta 4%
 8. Movistar+ 4%
 9. Apple TV 2%
 10. YouTube Movies 1%

Altres plataformes 4%

Plataformes d’altres televisions 2%

Les quatre principals plataformes continuen liderant el rànquing de les 10 plataformes més consultades a la web desdelsofa.cat, però en el cas de Disney+ per una mica més de pistonada i FilminCAT i SX3 empaten amb la plataforma de Disney, però la plataforma que ha patit una baixada més forta és Netflix, els moviments que ha fet la plataforma durant el febrer també s’han notat a la web desdelsofa.cat, segurament això també ha ajudat a l’augment de públic de les plataformes FilminCAT i HBO Max. I per primera vegada YouTube Movies entra al rànquing, és la plataforma de lloguer i comprat de pel·lícules de la popular web de vídeos.

Seguim amb el TOP 5 de pel·lícules, sèries i generes més cercats

TOP 5 Pel·lícules

 1. Mític: (magigarcia.com)
 2. Alcarràs: (Apple TV, FilminCAT, Google TV, iTunes, Movistar+, Prime Video i Rakuten TV)
 3. Dragon Ball Super: Broly: (Google TV, PrimeVideo i Rakuten TV)
 4. Anna: (Prime Video)
 5. Man to man (L’humanoide perdut): (Acontra+)

‘Mític’ la no pel·lícula que lidera el rànquing de pel·lícules més cercades durant el mes de febrer. L’especial de comèdia de Magí Garcia, exguionista de Zona Franca, va entrar al TOP5 el mes passat, però aquest no només s’ha mantingut, el lidera. Cal recordar que és el primer especial de comèdia disponible en català a internet. ‘Mític’ lidera el rànquing de pel·lícules més buscades per davant d’Alcarràs i Bola de Drac.

OP 5 Sèries

 1. The boys (Prime Video)
 2. L’escurçó negre (FilimCAT)
 3. El món d’en Beakman (SX3)
 4. Haikyu! (SX3)
 5. Reyka (FilminCAT)

‘The Boys’, la darrera sèrie Amazon Original doblada al català continua liderant el TOP 5 de sèries, seguit per un clàssic britànic com ‘L’escurçó Negre’ i la gran novetat del mes a L’Hora Boomer del SX3, el mític programa de divulgació científica ‘El món d’en Beakman’. Com cada mes des de l’octubre ‘Haikyu!’ aguanta al TOP 5 i tanca el rànquing la primera sèrie doblada al català per una plataforma utilitzant la subvenció de la Generalitat, ‘Reyka’.

TOP 5 Gèneres

 1. Infantil
 2. Animació
 3. Anime
 4. Història
 5. Comèdia

Rànquing Versions

 1. VC 63,2 %
 2. VOSC 11,3 %
 3. Multilingüe 7,5 %
 4. VC-valencià 5,9%
 5. VC-balear 5,3%
 6. Aranès 4,9 %
 7. VOSC-VAL 1,3%
 8. 3D 0,4 %
 9. Sense Diàleg 0,1%

Rànquing Produccions

 1. Pel·lícules 57,1%
 2. Sèries 37,2 %
 3. Curts 4,0%
 4. Programes 1,7 %

Totes les dades estan adquirides de forma totalment anònima a través de les cerques de la web.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

3cat, AnimeBox, Apple TV, Català, Cinema, desdelsofa.cat, Disney+, El Cinèfil, FilminCAT, HBO Max, Movistar+, Netflix, Pel·lícules, Plataformes Streaming, Prime Video, Programes, Rakuten TV, Rànquing, Sèries, SX3, VOSC