Pinotxo de Guillermo del Toro

Les 9 pel·lícules Netflix Original doblades al català

El divendres 7 d’abril la plataforma va estrenar una nova pel·lícula infantil doblada al català, ‘Chupa‘. Però abans de la pel·lícula mexicana, Netflix, ha doblat altres pel·lícules al català. Repassem quines són?

ChupaUn nen solitari veurà a la seva família a Mèxic. En el rafal del seu avi, es troba a una criatura mítica i es fan amics. Així comença l’aventura de la seva vida.

El drac del meu pare: Un nen abandona la ciutat de Nevergreen per a viatjar a la misteriosa Illa Salvatge, on troba animals ferotges… i un amic extraordinari.

El monstre marí: Una jove polissona es cola en el navili d’un caçador llegendari de monstres marins i junts emprenen un viatge èpic per mars inexplorades. I fan història.

L’ascens de les Tortugues Ninja: La pel·lícula: Les tortugues i els seus místics poders ninges s’enfronten a la prova definitiva quan uns éssers despietats d’un altre univers tracten de deslligar el caos més absolut.

L’elefanta del mag: Un valent nen accepta els tres reptes impossibles que li exigeix un rei a canvi d’aconseguir una elefanta màgica… i l’oportunitat de complir el seu destí.

La família Mitchell contra les màquines: Katie Mitchell, una adolescent creativa i poc convencional, és acceptada a l’escola de cinema dels seus somnis, però els seus plans per volar a la universitat es veuen malmesos quan el seu pare, Rick, amant de la natura, decideix que la família acompanyi la Katie en el seu viatge a la facultat. Però, de cop i volta, una revolta tecnològica mundial! Tots els aparells electrònics decideixen que és hora de prendre el poder. Amb l’ajut de dos robots amb errors de funcionament, hauran de treballar en equip per salvar… el món! Aquesta pel·lícula la va doblar Sony amb la subvenció de la Generalitat de Catalunya, però per culpa de la pandèmia no es va poder estrenar als cinemes, es va estrenar a Netflix després que la plataforma, compres els drets de la pel·lícula.

Pinotxo de Guillermo del Toro: A la Itàlia feixista de la dècada dels 30 té lloc una relectura fosca i retorçada del famós conte de fades de Carlo Collodi sobre un titella de fusta que pren vida i somia a convertir-se en un noi real. Quan Pinotxo cobra vida, resulta que no és un noi agradable, ja que causa malifetes i juga a trucs malignes. “Una història d’amor i desobediència quan Pinotxo lluita per complir les expectatives del seu pare”.

Scrooge: Conte de Nadal: En la vespra de Nadal, l’egoista i avar Ebenezer Scrooge té una única i freda nit per a afrontar el seu passat (i canviar el futur) abans que sigui massa tarda.

Una pel·li de futbol: Quatre joves fanàtics del futbol fan pinya per a ajudar els seus ídols a recuperar les seves habilitats quan un malvat científic els arrabassa el seu talent.

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Netflix, Racó Català