Les 9 pel·lícules disponibles en català a més plataformes

Al web desdelsofa.cat es poden trobar catalogades les pel·lícules disponibles en català i VOSC de més de 35 plataformes, algunes d’elles pel·lícules es poden veure o llogar en català a més d’una plataforma.

Avui us portem la llista de les pel·lícules disponibles en català a més plataformes, totes disponibles en català a 6 plataformes o més.

Suro disponible en català a Acontra+, Apple TV, FilminCAT, Google TV, iTunes, Movistar+, Prime Video, Rakuten TV i YouTube: Nominada a deu Premis Gaudí. Demolidor drama rural que reflexiona sobre el capitalisme i el dret a la propietat privada, amb Pol López i Vicky Luengo.

Un cel de plom disponible en català a Apple TV, Google TV, iTunes, Movistar+, Prime Video, Rakuten TV i YouTube: Retrat de la inspiradora vida de Neus Català, una història de lluita incessable antifeixista. Basada en la novel·la de Carme Martí que narra les seves gestes, ha arribat aquesta adaptació cinematogràfica molt necessària per a reivindicar la memòria històrica.

Els encantats disponible en català a Acontra+, Apple TV, Google TV, iTunes, Netflix, Prime Video i Rakuten TV: Després de la seva separació, Irene busca recuperar la calma en un poble del Pirineu català, però la familiaritat del lloc l’obliga a enfrontar-se a les pors.

Pau, la força d’un silenci disponible en català a Apple TV, FilminCAT, Google TV, iTunes, Netflix, Prime Video i YouTube: Joan Pera dóna vida al violoncel·lista Pau Casals en aquest biopic que se centra en el seu compromís polític i la seva resistència enfront del franquisme.

El Bulli: Cooking in Progress disponible en català a Acontra+, Apple TV, FilminCAT, Google TV, iTunes, Prime Video i RakutenTV: Documental que mostra per primera vegada el laboriós procés de creació dels plats del Bulli, el restaurant més influent del món.Cada hivern, quan la temporada acabava, Ferran Adrià, considerat el millor, més innovador i atípic xef del món, es tancava amb els seus col·laboradors més propers a la seva cuina-laboratori de Barcelona. Allí treballaven per crear l’original i sempre sorprenent menú de la nova temporada.

Alcarràs disponible en català a Apple TV, Google TV, iTunes, Movistar+, Prime Video i Rakuten TV: Os d’Or a Berlín i la reafirmació del talent de la seva directora Carla Simón (‘Estiu 1993’) Més de 300.000 espectadors en sales, tot un èxit del nostre cinema.

Tom i Jerry disponible en català a Apple TV, Google TV, HBO Max, iTunes, Prime Video i Rakuten TV: Tom i Jerry, el gat i el ratolí més populars de la història de l’animació, es tornen a trobar. Però, aquesta vegada, en una ubicació diferent. Jerry s’ha instal·lat al millor hotel de Nova York, que està preparant “el casament del segle”. L’arribada del ratolí provoca alguns inconvenients, que poden arruïnar aquest gran esdeveniment. Per això, Kayla, la planificadora de la gala, decideix contractar Tom, per atrapar Jerry. D’aquesta manera, comença una batalla sense límits entre el gat i el ratolí, que podria destruir la carrera de Kayla, el casament i, fins i tot, l’hotel!

Avatar: El sentit de l’aigua disponible en català a Apple TV, Disney+, Google TV, iTunes, Rakuten TV i YouTube: Ambientada més d’una dècada després dels esdeveniments de la primera pel·lícula, “Avatar: El sentit de l’aigua” explica la història de la família Sully, els seus problemes, les batalles que lluiten per sobreviure.

Elemental disponible en català a Apple TV, Disney+, Google TV, iTunes, Rakuten TV i YouTube: A la Ciutat Element, els habitants del foc, l’aigua, la terra i l’aire conviuen junts. Però han de complir una norma: no poden barrejar-se entre si. Tanmateix, una noia de foc i un noi d’aigua descobriran que tenen molt més en comú del que es pensen.

Qualificació

Comparteix el contingut

Acontra+, Apple TV, Català, Cinema, desdelsofa.cat, Disney+, FilminCAT, HBO Max, iTunes, Movistar+, Netflix, Plataformes Streaming, Prime Video, Rakuten TV, Rànquing