Les 10 sèries pitjor valorades a desdelsofa.cat

El mes passat la web desdelsofa.cat va passar dels 300 usuaris registrats, per això el mes d’agost us vam portar la llista de les pel·lícules i sèries més ben valorades de la web, però… Quines són les sèries pitjor valorades pels usuaris de la web? Avui ho descobrirem.

Dulceida a plena llum (⭐): En aquest documental de més d’un any de seguiment descobrim què hi ha darrere dels seus treballs i coneixem la faceta més personal de la influencer. Aida travessa una crisi personal important i per primera vegada en els seus 14 anys de professió abandona les xarxes socials. A més fem un seguiment d’una de les accions professionals més importants de la seva vida.

Mecanoscrit del segon origen (⭐⭐): Una de les primeres sèries de ficció produïdes per TV3, dirigida a un públic juvenil. Adaptació de la novel·la ‘Mecanoscrit del segon origen’, de Manuel de Pedrolo, en què es descriu la lluita per la vida de dos joves, un noi i una noia, únics supervivents a la terra després d’un atac extraterrestre. Dirigida per Ricard Reguant i interpretada per Àgueda Font i Guillem d’Efak.

El mort viu (⭐⭐): Comèdia negra guanyadora d’un Premi Ondas sobre en Llàtzer, un ni-ni que és assassinat pel seu pare i que ressuscita d’entre els morts com si res hagués passat.

L’OZMA de Leiji Matsumoto (⭐⭐): Aquest programa es desenvolupa en una futura àrida i devastada terra i involucra el misteriós, gegant i en moviment “OZMA”. Una èpica òpera espacial que entrellaça una història de suspens amb una emocionant acció de ciència-ficció, OZMA de Leiji Matsumoto qüestiona la pregunta de la vida i l’existència a través d’aquesta història.

La noia rosca (⭐⭐): Bong Gi solia tenir somnis de fer alguna cosa amb la seva vida. Però ara tot sembla un record distant. S’ha convertit en algú obès, mandrós, desocupat i desagradable en general. En el món real, la gent sent repulsió per ell. Mai ha tingut una núvia i passa les seves nits fantasiant sobre dones les fotos de les quals mira lascivament en Internet.

Món 3XL (⭐⭐⭐): El Món 3XL narra la lluita de La Rebel·lió contra el Nou Ordre, un sistema autoritari amb sinistres pràctiques per dominar la voluntat dels seus ciutadans. Però no tot està dit…

Transatlantic (⭐⭐⭐): Marsella, 1940. Dos estatunidencs i els seus aliats munten un operatiu per a ajudar als artistes i altres refugiats que volen fugir d’Europa en la II Guerra Mundial.

The Witcher (⭐⭐⭐): Geralt de Rivia, un caçador de monstres mutant, viatja darrere del seu destí per un món turbulent en el qual, sovint, els humans són pitjors que les bèsties.

Fantasia gelada (⭐⭐⭐): Cent anys després d’una gran guerra entre la Tribu del Gel i la Tribu del Foc, els únics dos hereus reals supervivents de la Tribu del Gel lluiten pel poder. El príncep Ca Suo (Feng Shao Feng) i el seu germanastre menor, Yong Kong Shi (Dt. Tian Yu), són els únics il·lusionistes i hereus reals de sang pura que queden de la Tribu del Gel. Ca Suo puja reticentment al tron per a ajudar a reconstruir el regne, però l’única cosa que vol és tenir la llibertat d’estar amb la seva estimada, Li Luo (Victoria Song), que mai podria casar-se amb ell per haver nascut plebea, malgrat haver-se convertit en una poderosa bruixa.

Sense rastre (⭐⭐⭐): Desi i Cata troben un cadàver en la mansió que acaben de netejar. Horror. Pànic. Arrova policia. Un moment, una gitana i una immigrant mexicana han netejat l’escena d’un crim? Elles són les perfectes culpables. Ara han d’escapar de la policia, però també d’uns sicaris russos, una família de milionaris i un exmarit amb mariatxis. A veure com surten d’aquest embolic.

Hi esteu d’acord amb aquest TOP 10? Vosaltres també voleu valorar les pel·lícules i sèries que heu vist? Registreu-vos a la web desdelsofa.cat, així podreu ajudar a trobar les millors pel·lícules i sèries disponibles en català a les plataformes.

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, desdelsofa.cat, Plataformes Streaming, Racó Català