El senyor dels anells els anells de poder

Les 10 sèries més ben valorades a desdelsofa.cat

Al darrer article us vam portar les 10 pel·lícules disponibles en català a les plataformes més ben valorades pels més de 300 usuaris registrats de la web desdelsofa.catPerò, quines són les 10 sèries més ben valorades pels usuaris de la web?

Anem-ho a comprovar, totes 10 tenen una puntuació de 5 estrelles i les ha votat més d’un usuari.

El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder (⭐⭐⭐⭐⭐): En un període de relativa calma, els personatges s’enfronten al ressorgiment del mal en la Terra Mitjana. Des de les profunditats més fosques de les Muntanyes Ennuvolades fins als majestuosos boscos de Lindon, l’impressionant regne insular de Númenor i els confins més llunyans del mapa, aquests regnes i personatges esculpiran llegats que perduraran en el temps.

Guardians De La Nit: Kimetsu No Yaiba (⭐⭐⭐⭐): La vida del jove Tanjiro Kamado es capgira quan troba tota la seva família brutalment assassinada, tret de la seva germana, la Nezuko, que s’ha convertit en dimoni. En Tanjiro decideix entrar a la legió de Caçadimonis per buscar la manera de salvar la seva germana i acabar amb el dimoni assassí. Amb un dur entrenament, en Tanjiro aprèn tècniques ancestrals per eliminar els dimonis i troba dos inusuals companys de lluita que es convertiran en els seus amics.

Haikyu! (⭐⭐⭐⭐): Shōyō Hinata veu a la televisió un partit de voleibol on hi ha un jugador que anomenen el Petit Gegant perquè és baix. Aleshores, en Shōyō, que també és baixet, decideix que vol jugar al voleibol. En Shōyō aconsegueix muntar un club a l’escola, però no ho tindrà fàcil. En un dels tornejos coneix Tobio Kageyama, amb qui hi haurà una gran rivalitat. Això l’animarà a continuar entrenant-se amb l’objectiu de poder anar a l’institut Karasuno, on va jugar el Petit Gegant.

El Detectiu Conan (⭐⭐⭐⭐): Sóc en Conan, però en realitat no ho sóc. Sí, sembla complicat però no ho és tant. T’explicaré la meva història, però només la pots saber tu, d’acord? En realitat, sóc en Shinichi Kudo, un detectiu molt famós. Uns malvats em van fer prendre un verí pensant que era mortal, però no ho era, i m’ha convertit en un nen. Em vaig posar Conan en honor al meu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle. Continuo investigant i he creat la Lliga de Detectius Júnior. Súper, no revelis a ningú la meva identitat! I no et perdis les meves aventures!

10+2 (⭐⭐⭐⭐): Aquesta escola no és com la teva, súper. Nosaltres, els alumnes, som els nombres naturals del zero al 9, els que fas servir habitualment en les teves operacions de càlcul. El nostre professor es diu Aristòtil i el seu ajudant, Infinit. I et volem demostrar que els números també ens ho passem bé a l’escola!

Sakura, la caçadora de cartes (⭐⭐⭐⭐): La Sakura Kishimoto és una esbojarrada estudiant de 10 anys que un dia es troba un llibre prohibit que conté una sèrie de cartes. Un cop de vent fa que les cartes es barregin i s’escampin pertot arreu. Les cartes són màgiques i porten la desgràcia allà on van, de manera que el deure de la Sakura és trobar-les totes i tornar-les al llibre d’on han sortit.

Titó (⭐⭐⭐⭐): Anem d’excursió amb en Titó! Vols venir a la platja, al tren, o a una granja? Doncs vine amb en Titó i el John C., anant pel món et divertiràs i descobriràs els animals, la muntanya i un munt de sorpreses!

The Boys (⭐⭐⭐⭐): És un enfocament irreverent del que passa quan els superherois, tan famosos com les celebritats, tan influents com els polítics i tan venerats com els déus, abusen dels seus superpoders en comptes d’utilitzar-los per a fer el bé. Indefensos contra superpoderosos, aquesta sèrie s’embarca en una heroica missió per a revelar la veritat sobre “Els Set” i el formidable suport del seu Vought.

Lo Cartanyà (⭐⭐⭐⭐): Una sitcom centrada en un poble de Ponent d’on és originari Vicenç Cartanyà, tot un fenomen televisiu i un home del temps pioner en el seu estil indescriptible. A més de Xavier Bertran, director i autor de la idea original, també hi podrem veure l’incombustible Carles Canut, Mireia Aixalà, Carles Martínez, Jordi Figueras, Marisa Josa, Francesc Casanovas, Eva Barceló i Miquel Àngel Ripeu. “Lo Cartanyà” també compta amb la presència de cares conegudes com les de Santi Millán, José Corbacho, Carles Flavià, Sergi Mateu o Marina Gatell. El personatge del meteoròleg de la Catalunya interior Vicenç Cartanyà, creat per Xavier Bertran, es va fer famós gràcies a la seva aparició a la telecomèdia de TV3 “Set de notícies”, que protagonitzaven Toni Soler, Queco Novell i Rosa Boladeras.

Una mà de contes (⭐⭐⭐⭐): Sèrie infantil dedicada a explicar els contes tradicionals mentre un dibuixant els va il·lustrant. El programa no incorpora cap tècnica d’animació, ja que vol fomentar l’interès i la fascinació dels nens en el procés d’elaboració de les il·lustracions. És l’única sèrie doblada a l’aranès disponible a les plataformes (SX3).

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, desdelsofa.cat, Plataformes Streaming, Racó Català