Bola de Drac Evolution català

Les 10 pel·lícules pitjor valorades a desdelsofa.cat

El mes passat el web desdelsofa.cat va passar dels 300 usuaris registrats, per això el mes d’agost us vam portar la llista de les pel·lícules i sèries mes ven valorades de la web, però… Quines son les pel·lícules pitjor valorades pels usuaris del  web? A continuació ho descobrirem. Destaca ‘Bola de Drac: Evolution’ ja que és de les pel·lícules amb més valoracions a la web i totes les valoracions han estat d’una estrella de cinc possibles.

Bola de Drac: Evolution (⭐): En aquesta adaptació cinematogràfica, Goku ha de lluitar contra extraterrestres que volen destruir la Terra.

Amor idiota (⭐): Pere-Lluc Solans (Santi Millán) és un jove immadur. Un dia de gresca després de la mort d’un conegut, coneix una noia anomenada Sandra (Cayetana Guillén Cuervo). Cada vegada s’obsessiona més amb ella, però està casada, i treballa en una agència de publicitat que té amb el seu marit, enganxant cartells pels fanals dels carrers. Ell la segueix mentre treballa, fins que decideix pasar a l’acció.

Vicky Cristina Barcelona (⭐): són dues joves nord-americanes que van a Barcelona a passar unes vacances d’estiu. Vicky és sensible, racional i té intenció de casar-se; Cristina és apassionada i busca aventures emocionants. A Barcelona, ambdues es veuen embolicades en una relació poc convencional amb Juan Antonio, un conegut pintor vinculat sentimentalment a la seva tempestuosa exmuller María Elena.

Sex Tape. Problemes al núvol (⭐): Quan en Jay i l’Annie es van conèixer i van començar a sortir, l’atracció mútua era molt intensa. Deu anys més tard i ja amb dos fills, s’adonen que han de fer alguna cosa per fer reviure la flama de la passió. Llavors decideixen gravar-se en vídeo mentre mantenen una maratoniana sessió sexual. El problema sorgeix quan descobreixen que, per error, han enviat el vídeo als seus amics i familiars.

Manducàlia (⭐): La galàxia Manducàlia està en perill. La Penny i el seu millor amic Podge hauran de salvar l’univers en aquesta trepidant aventura per a tota la família.

Moonfall (⭐⭐): La lluna controla les nostres nits, els nostres dies, les estacions i les marees oceàniques. Des del començament de la humanitat, les seves fases s’han mantingut com un símbol d’il·luminació, de coneixement intern i de la nostra pròpia immortalitat. Fins ara. Una força misteriosa colpeja a la Lluna i l’envia en xoc directe contra la Terra.

Demà és avui (⭐⭐): Estiu de 1991. La família Gaspar comença les seves vacances a la platja, però, després de discutir amb el seu pare, Lulu, la seva filla, decideix escapolir-se amb el seu nuvi. Una tempesta elèctrica pilla a la resta de la família a bord d’un pedalo i, quan aconsegueixen tornar a la costa, descobreixen que han viatjat al 2022! Un forassenyat futur ple de telèfons intel·ligents, selfies i música trap. Aconseguiran tornar als noranta?

La llibreria (⭐⭐): En un petit poble de l’Anglaterra de 1959, una dona decideix, en contra de l’opinió dels veïns, obrir una llibreria.

No mataràs (⭐⭐): Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat exclusivament a cuidar del seu pare malalt, decideix reprendre la seva vida després de la mort del seu pare. Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix a Mila, una noia tan inquietant i sensual com a inestable, que convertirà aquesta nit en un autèntic malson. Les conseqüències d’aquesta trobada portaran a Dani fins a tal extrem, que es plantejarà coses que mai hauria pogut imaginar.

Barcelona 1714 (⭐⭐): Èpica recreació del Setge de Barcelona, una de les darreres operacions militars de la Guerra dels Catalans. Una història d’amor i guerra, supervivència i ideals.

Hi esteu d’acord amb aquest TOP 10? Vosaltres també voleu valorar les pel·lícules i sèries que heu vist? Registreu-vos al web desdelsofa.cat, així podreu ajudar a trobar les millors pel·lícules i sèries disponibles en català a les plataformes.

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Plataformes Streaming, Racó Català