Les 10 pel·lícules més ben valorades a desdelsofa.cat

Aquesta setmana hem passat els 300 usuaris registrats al web desdelsofa.cat, per això us portem la llista de les 10 pel·lícules més ben valorades a la web, totes 10 tenen una puntuació de 5 estrelles i les ha votat més d’un usuari.

Star Wars episodi VIII. Els últims Jedi (⭐⭐⭐⭐⭐): Els herois d”El despertar de la força’ s’uneixen a les llegendes galàctiques en una aventura èpica per desentranyar els antics misteris de la Força i descobrir sorprenents revelacions del passat.

Star Wars episodi VII. El despertar de la força (⭐⭐⭐⭐⭐): Fa 30 anys de la caiguda de l’Imperi Galàctic i un misteriós guerrer amenaça la pau. Alhora uns fugitius travessen el planeta desert Jakku, un d’ells enviat per Leila. Nous personatges i vells coneguts en una nova aventura de ‘La Guerra de les Galàxies’.

El Senyor dels Anells. Les dues torres (⭐⭐⭐⭐⭐)Després de la dissolució de la Germandat de l’Anell, Frodo i el seu fidel amic Sam es dirigeixen cap a Mordor per a destruir l’Anell Únic i acabar amb el poder de Sauron. Mentrestant, i després de la dura batalla contra els orcs on va caure Boromir, l’home Aragorn, el elfo Legolas i el nan Gimli intenten rescatar als mitjans Merry i Pipin, segrestats pels orcs de Mordor.

El Senyor dels Anells. La Germandat de l’Anell (⭐⭐⭐⭐⭐): La primera part de l’espectacular saga de ‘El Senyor dels Anells’, ens transporta al fabulós món de la Terra Mitjana i ens conta la història de Frodo Bolsón, un jove Hobbit que hereta un anell màgic desconeixent el perillós que és. Aquest anell no és un objecte qualsevol, es tracta de l’Anell Únic, l’arma més poderosa del malvat Senyor Fosc Sauron. Sauron ho necessita per a poder esclavitzar a tots els pobles de la Terra Mitjana sumint-los en la foscor, i per això ha de ser destruït.

El Senyor dels Anells. El retorn del rei (⭐⭐⭐⭐⭐): Les forces de Saruman han estat destruïdes, i la seva fortalesa assetjada. Ha arribat el moment de decidir el destí de la Terra Mitjana, i, per primera vegada, sembla que hi ha una petita esperança. L’interès del senyor fosc Sauron se centra ara en Gondor, l’últim reducte dels homes, el tron dels quals serà reclamat per Aragorn. Sauron es disposa a llançar un atac decisiu contra Gondor. Mentrestant, Frodo i Sam continuen el seu camí cap a Mordor, amb l’esperança d’arribar a la Muntanya del Destí.

El Hòbbit. un viatge inesperat (⭐⭐⭐⭐⭐): Bilbo Saquet acompanya el mag Gàndalf i un equip de tretze nans, liderats pel llegendari guerrer Thorin, a la recerca d’un tresor perdut.

Mar i Cel (⭐⭐⭐⭐⭐): Filmació del muntatge teatral del musical de Dagoll Dagom sobre l’obra homònima d’Àngel Guimerà. És un relat sobre l’amor tràgic de Blanca, una noia cristiana, i Saïd, un corsari morisc, en un vaixell perdut enmig del Mediterrani. És un espectacle de lluita entre dos mons, dues cultures irreconciliables i és també una bella història d’amor que la intransigència torna tràgica. És una història d’incomprensió situada al segle XVII que per desgràcia té infinits paral·lelismes amb el món que vivim.

El codi Da Vinci (⭐⭐⭐⭐⭐): A la pel·lícula, el protagonista principal, Robert Langdon, un professor d’iconografia religiosa i de simbologia de la Universitat Harvard, és el principal sospitós en l’assassinat macabre i inusual del comissari del Louvre, Jacques Saunière. Langdon aconsegueix escapar-se amb l’ajuda d’una criptògrafa de la policia, Sophie Neveu, i durant la seva fugida emprenen la recerca del llegendari Sant Grial. Tots dos són perseguits per un obstinat capità de policia, Bezu Fache. Un destacat historiador britànic del Grial, Sir Leigh Teabing, els diu que el Sant Grial està explícitament codificat en la pintura de Leonardo da Vinci “El Sant Sopar”. Un grup secret dins l’Opus Dei també es troben immersos en la recerca del Grial, convençuts que aquest conté un secret, la revelació del qual és capaç de destruir el cristianisme.

Harry Potter i El pres d’Azkaban (⭐⭐⭐⭐⭐): Després d’haver complert els tretze anys, sol i allunyat dels seus amics de Hogwarts, Harry es baralla amb la seva bigotuda tieta Marge, a qui converteix en globus, i ha de fugir en un autobús màgic. Alhora, de la presó d’Azkaban n’ha fugit un terrible assassí, Sirius Black, que sembla disposat a eliminar en Harry del mapa. Harry haurà d’enfrontar-se també als dementors. El que cap d’aquests saben és que Harry, amb l’ajuda dels seus fidels amics Ron i Hermione, és capaç de tot i de molt més.

Raya i l’últim drac (⭐⭐⭐⭐⭐): Kumandra és un país protegit per dracs, però per les desavinences entre els humans acaba dividit en cinc regions irreconciliables i assetjat pels druun, unes criatures que converteixen en pedra tots els éssers vius, incloent-hi els dracs protectors. Aquests, però, forgen una joia amb la seva màgia que el pare de Raya li mana custodiar. Aquesta, però, confessa la seva ubicació a una filla d’un país veí que fingeix ser la seva amiga i acaba trencada en cinc trossos, cadascú per a una regió. Raya es proposa quan creix dedicar-se a reunir-los per ressuscitar els dracs i que tot torni a la normalitat. En el seu camí serà ajudada per personatges abandonats de diverses contrades i per la darrera drac femella viva, qui li recorda que la clau per tornar a la felicitat de Kumandra és confiar en els altres. Quan aprèn la lliçó i es reconcilia amb la noia que havia desencadenat el desastre, pot vèncer els druun i reviure els petrificats.

Hi esteu d’acord amb aquest TOP 10? Vosaltres també voleu valorar les pel·lícules i sèries que heu vist? Registreu-vos al web desdelsofa.cat, així podreu ajudar a trobar les millors pel·lícules i sèries disponibles en català a les plataformes.

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, desdelsofa.cat, Plataformes Streaming, Racó Català