La trilogia original de ‘Matrix’ en català a HBO Max

Aquest matí la plataforma HBO Max, ha penjat l’àudio i els subtítols en català de ‘Matrix‘, la pel·lícula que l’any 1999 ens va submergir al món simulat virtualment.

El 21 de juliol la plataforma de la Warner Bros, HBO Max, va afegir l’àudio i subtítols en català de la tercera entrega de la saga, ‘Matrix Revolutions‘ (novembre 2003), i el 31 del mateix mes van afegir la versió en català de la segona part, ‘Matrix Reloaded‘ (maig 2003).

I per fi avui han afegit el doblatge en català de la primera part de la saga, la pel·lícula que ens va endinsar al món de les simulacions virtuals.

L’any 2021 es va estrenar la quarta pel·lícula i última entrega de la saga, ‘The Matrix Resurrections‘, la pel·lícula no es va doblar al català, però el 27 d’octubre durant la roda de premsa que va fer el Govern català per fer balanç de la feina feta els darrers dos anys en matèria audiovisual, el MHP de la Generalitat, Pere Aragonès, va anunciar que HBO Max la doblaria al català i l’estrenaria a principis de l’any 2024.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, HBO Max, Pel·lícules, Plataformes Streaming, VOSC