Matrix català

La saga ‘Matrix’ al complet en català a HBO Max

Tres anys després de l’estrena de la quarta part de Matrix, HBO Max estrena la versió en català de Matrix Resurrections.

El 27 d’octubre del 2023, durant la roda de premsa de balanç de l’evolució del català a les plataformes, el MHP Pere Aragonès, va anunciar que la Warner estrenaria el doblatge de cinc pel·lícules seves a la plataforma HBO Max. Al llarg del mes de gener i febrer, la plataforma de la Warner Bros ha anat incorporant els doblatges en català dElvisThe BatmanWW 1984 i Matrix ResurrectionsHBO Max encara ha d’incorporar les versions en català de Dune, que de moment només es pot veure en català a Netflix.

En un món compost per dues realitats, el que és quotidià i l’ocult darrere d’ella, Thomas Anderson es torna a veure obligat a anar després del conill blanc. Aquesta elecció continua sent la via d’accés a Matrix, que aquesta vegada és més poderosa i intrincada que de vegades anteriors.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Cinema, HBO Max, Pel·lícules