“La Butaca” TOP 15 de pòdcasts de cinema a Espanya i TOP 3 a Xile

El darrer videopodcast estrenat per la web Desdelsofà.cat, La Butaca s’ha colat fins a la posició 15 del rànquing de pòdcasts de cinema a Apple Pòdcast Espanya, a la tercera posició del rànquing de pòdcasts de cinema a Apple Pòdcast Xile.

Les darreres setmanes la tertúlia cinèfila setmanal entre l’Àlex de la Guia, creador i administrador de la web desdelsofa.cat, i la creadora de contingut en català de Disney i manganime, Rin havia arribat al TOP 30 de la plataforma de pòdcasts d’Apple en diverses ocasions, arribant fins a la posició 26, però fins al dia 13 de maig no va arribar al seu màxim, a la posició 15 del rànquing de pòdcasts de cinema i televisió d’Apple pòdcasts a tot l’Estat espanyol. Al mateix temps, el 14 de maig, el mateix videopodcast va arribar a la tercera posició del rànquing de pòdcasts de cinema i televisió a Xile, col·locant-se, a més a més, al lloc 205 de tots els pòdcasts a Apple Podcasts Xile.

Durant la tertúlia comentem que hem vist i si ho recomanem veure-ho o evitar-ho. El pòdcast s’emet en directe cada dilluns a les 18:30 al canal de Twitch Desdelsofa_cat i després es pot recuperar a les plataformes de vídeo ClapClap, Twitch i Youtube, així com a les principals plataformes de pòdcast Amazon Pòdcasts, Apple Pòdcasts, iVoox, Spotify i YouTube Pòdcasts.

Moltes gràcies a tots els oients per fer-ho possible i a tots els seguidors que comparteixen i difonen el nostre contingut. És tot un honor poder entrar en aquest rànquing amb un pòdcast casolà, de proximitat i en català, sense cap mitjà o empresa al darrere produint o patrocinat el nostre contingut.

Si voleu conèixer millor l’actualitat de l’audiovisual en català, no us perdeu el videopodcats EL Sofà, cada divendres en directe a Twitch amb convidats, tertúlia i entrevistes.

Les dades han estat facilitades per la web podstatus.com.

Gràfica del rànquing espanyola
Gràfica del rànquing xilè
Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Anime, Català, Cinema, Crònica, desdelsofa.cat, El català a la carta, La Butaca, Pel·lícules, Programes, Rànquing, Sèries