HBO Max torna al top 10 de plataformes més consultades al web

Acaba el mes de setembre, és hora de veure les estadístiques de cerca d’aquest mes. Quin son els gustos dels catalans a l’hora de buscar contingut audiovisual en català? Quina és la plataforma preferida dels catalans? Amb el resultat del contingut més cercat durant aquest mes podem intuir quines són les nostres preferències.

Per començar us portem el rànquing amb les 10 plataformes més cercades:

 1. Prime Video 32%
 2. Netflix 18%
 3. Disney+ 12%
 4. FilminCAT 10%
 5. Altres Plataformes 9%
 6. HBO Max 5%
 7. Movistar+ 5%
 8. Les plataformes de la resta de televisions 3%
 9. 3 a la carta 3%
 10. Rakuten TV 2%

Després de vuit mesos HBO Max torna al top 10 de plataformes més consultades a la web, l’impuls d’haver incorporat 3 doblatges en català li ha fet arribar al 5% d’audiència a la plataforma. Imagineu-vos quin augment podria tenir si tinguessin disponibles tots els doblatges en català ja existents. Movistar+ es recupera una mica després d’uns mesos de baixada continuada i Apple TV desapareix del rànquing per l’entrada d’HBO Max. 

Seguim amb el TOP 5 de pel·lícules, sèries i generes més cercats:

TOP 5 Pel·lícules

 1. Alcarràs (Apple TV, FilminCAT, Google TV, iTunes, Movistar+, Prime Video i Rakuten TV).
 2. Bola de Drac Super: Broly (Google TV, Prime Video i Rakuten TV).
 3. Atenea (Netflix).
 4. Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore (HBO Max, Prime Video i Rakuten TV).
 5. Barcelona, nit d’estiu (FilminCAT i Netflix).

Alcarràs, la pel·lícula de l’any, lidera el rànquing de pel·lícules més buscades aquest mes de setembre, la primera pel·lícula catalana que guanya l’Os d’Or de Berlín ha tornat a ser notícia després de ser seleccionada per representar l’acadèmia de cinema espanyola als Oscars. Aquest impuls la catapultada a dalt de tot del nostre rànquing, seguida per l’única pel·lícula de ‘Bola de Drac’ (Bola de Drac Super: Broly) disponible a les plataformes; Atenea, una de les novetats en VOSC de Netflix i una pel·lícula que també ha estat notícia; Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore, una de les primeres pel·lícules doblades al català disponibles a HBO Max, juntament amb Space Jam: Noves llegendes i DC Lliga de Supermascotes.

TOP 5 Sèries

 1. El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder (Prime Video)
 2. El paradís de les senyores (3 a la carta)
 3. Un assumpte privat (Prime Video)
 4. Detectiu Conan (Super3)
 5. Lost Ollie (Netflix)

La sèrie de l’any, El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder, no només és la sèrie més cercada a la web aquest més, el mes passat abans de la seva estrena es va convertir en el títol més cercat de la història del web. També destaquen les sèries Un assumpte privat i Lost Ollie, les altres dues sèries produïdes per una plataforma que s’han estrenat durant el mes de setembre. I com ja és habitual, El Detectiu Conan es manté al TOP 5 de sèries. 

TOP 5 Gèneres

 1. Infantil
 2. Anime
 3. Animació
 4. Comèdia
 5. Història

L’anime torna a avançar a l’animació, segurament és fruit de l’impuls que ha tingut l’anime aquest mes a les xarxes gràcies als anuncis de llicències per al nou canal SX3 i l’estrena de Bola de Drac Super: Super Hero als cinemes. 

I ja per acabar, el rànquing amb els percentatges de les versions i tipus de produccions més cercades.

Rànquing Versions

 1. VC 75,6 %
 2. VOSC 10,5 %
 3. VC-Valencià 5,1%
 4. Multilingüe 2,3 %
 5. VC-Balear 2,1%
 6. Aranès 1,3 %
 7. 3D 0,5 %

Rànquing Produccions

 1. Pel·lícules 60,5 %
 2. Sèries 35,7 %
 3. Curts 2,0 %
 4. Programes 1,8 %

Totes les dades estan adquirides de forma totalment anònima a través de les cerques del web desdelsofa.cat.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

3cat, AnimeBox, Apple TV, Català, Cinema, desdelsofa.cat, Disney+, El Cinèfil, FilminCAT, HBO Max, Movistar+, Netflix, Pel·lícules, Plataformes Streaming, Prime Video, Programes, Rakuten TV, Rànquing, Sèries, SX3, VOSC

Feu un comentari