col·lecció HBO Max català

HBO Max crea la col·lecció “En català”

La plataforma americana, propietat de la Warner Bros ha sorprès a tothom publicant la col·lecció en català. A la col·lecció es poden trobar la gran majoria dels títols disponibles en català a HBO Max.

A la col·lecció es poden trobar llistats 104 pel·lícules de les 114 pel·lícules que hi ha ara mateix a HBO Max en català i una sèrie de les dues que tenen.

Si voleu saber el 100% del contingut disponible en català i VOSC a HBO Max us recomanem que ho cerqueu a la nostra web. Aquí.

La col·lecció té un enllaç propi, una imatge en català i una altra en anglès. El fet que una plataforma multinacional com HBO Max hagi creat una llista amb tot el contingut en la nostra llengua és molt important i esperançador, vol dir que la gent consumeix el contingut en català i que la plataforma el vol apropar als seus usuaris. És una molt bona notícia i un gran pas.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, HBO Max