Harold-i-el-llapis-magic

‘Harold i el llapis màgic’ s’estrenarà en català

La nova pel·lícula infantil produïda per Sony Pictures, Harold i el llapis màgic, s’estrenarà el 16 d’agost als cinemes en català.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha anunciat, a través de les seves xarxes socials, que la pel·lícula protagonitzada per Zachary Levi i dirigida per Carlos Saldanha es podrà veure en català. La pel·lícula està basada en els contes infantils de l’escriptor estatunidenc Crockett Johnson (pseudònim de David Johnson Leisk).

En Harold és el nen protagonista d’un llibre infantil i té un poder molt especial: tot el que dibuixa amb el seu llapis màgic esdevé real. Un dia, quan s’ha fet gran, es dibuixa a si mateix fora de les pàgines del llibre i, de cop, es veu transportat al món real. Ben aviat s’adonarà de dues coses: que encara ha d’aprendre moltes coses de la vida i que el seu llapis pot desencadenar fets i situacions del tot inesperats.

Comparteix el tuit de l’anunci.

Mira el tràiler en anglès.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, Pel·lícules