Guardiana-de-dracs-en-catala

‘Guardiana de dracs’ s’estrenarà en català

La nova pel·lícula d’animació de Jian-Ping Li i Salvador Simó (Buñuel in the Labyrinth of the Turtles), Guardiana de dracs, s’estrenarà el 19 d’abril als cinemes en català de la mà d’A contracorriente Films.

Temps enrere, a la Xina, els dracs eren amics dels humans, però la seva aliança es va trencar i els dracs van començar a ser perseguits i empresonats. Anys més tard, una jove esclava ajudarà l’últim drac a escapar-se de la fortalesa on es troba retingut i tots dos sumaran forces per recuperar un tresor molt preuat: l’últim ou de drac, robat per un bruixot que vol explotar-ne els poders màgics i esdevenir immortal.

Guardiana de dracs, és una coproducció entre la Xina i l’estat espanyol, amb les versions anglesa, en castellà i en xinès mandarí com a versions originals. Vendre les versions en anglès com a versió original a les pel·lícules d’animació és una pràctica habitual per facilitar vendre la pel·lícula fora dels territoris productors.

La pel·lícula s’ha doblat al català amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, Pel·lícules