‘Gremlins’, la vintena pel·lícula no disponible en català a Prime Video

Fins avui hi havia 19 pel·lícules que segons els detalls de Prime Video estan en català, però quan les reprodueixes i selecciones l’àudio en català es reprodueixen en castellà, versió original o una versió sense diàlegs.

Les 19 pel·lícules són: ‘El soldado de Dios’, ‘Jugada salvaje’, ‘Cuenta pendiente’, ‘Desaparecido en Venice Beach’, ‘Alerta roja’, ’10 minutos menos’, ‘Atrapada en las profundidades’, ‘La Ola’, ‘El túnel’, ‘La Princesa y su Dragón: Una historia interminable’, ‘La Cenicienta y el príncipe secreto’, ‘Terminal’, ‘Survivor’, ‘Dulce Venganza’, ‘Nightcrawler’, ‘The Burning Plain”, ‘The Road’, ‘Vikingos’, ‘The Bad Son’. Algunes d’aquestes pel·lícules estan disponibles en català a FilminCAT o Rakuten TV.

A aquestes 19 pel·lícules avui hem de sumar-hi ‘Gremlins’. El clàssic de terror i comèdia de la Warner Bros, està disponible a Prime Video amb opció de lloguer o compra, però sense opció de veure-la en català. Si al menú del reproductor seleccioneu l’àudio en català, es reproduirà en castellà.

Fins ara aquest error només passava amb pel·lícules incloses amb la subscripció, però ‘Gremlins’ és de pagament, si la voleu comprar per veure-la en català, no ho feu, no la podreu veure en català.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Plataformes Streaming, Prime Video

Feu un comentari