Filmin incorpora de cop cinc doblatges de TV3

Filmin ha incorporat cinc doblatges en català encarregats per la televisió pública catalana.

En el marc del conveni de col·laboració entre Cultura, la CCMA i les plataformes, la plataforma catalana Filmin ha incorporat de cop cinc doblatges més fets per TV3. Les cinc pel·lícules són pel·lícules distribuïdes per Vértigo Films. Tres de les cinc pel·lícules es poden veure a través de la interfície catalana de la plataforma (filmin.cat) i de la interfície espanyola (filmin.es), però, de moment, dues de les cinc només es poden veure utilitzant la interfície espanyola (filmin.es).

Les tres pel·lícules que es poden veure a través de les dues interfícies són:
Dallas Buyers Club: Encoratjat per les ganes de continuar viu, un home infectat de sida s’enfrontarà a tota la indústria farmacèutica. Basada en fets reals i guanyadora indiscutible dels Óscar a la interpretació masculina gràcies a les actuacions de Matthew McConaughey i Jared Leto. Més informació.
El somni d’Ellis: Encoratjat per les ganes de continuar viu, un home infectat de sida s’enfrontarà a tota la indústria farmacèutica. Basada en fets reals i guanyadora indiscutible dels Óscar a la interpretació masculina gràcies a les actuacions de Matthew McConaughey i Jared Leto. Més infromació.
La família Bélier: A la peculiar família Bélier tots són sords menys la Paula, que té setze anys. La noia és indispensable per als seus pares en el dia a dia, sobretot en l’explotació de la granja familiar. Animada pel seu professor de música, que ha descobert el seu sorprenent do pel cant, decideix preparar la prova per a un concurs de ràdio a nivell nacional. Una elecció vital que la podria portar a allunyar-se de la seva família i que seria un pas inevitable cap a l’edat adulta. Més informació.

Les dues pel·lícules que només es poden veure a través de la interfície filmin.es:
Dues Mares Perfectes: Dues mares perfectes és la bella i emocionant història de la guanyadora del Premi Nobel de Literatura Doris Lessing sobre dues amigues de la infància que s’enamoren respectivament del fill de l’altra. La pel·lícula és al seu torn, un relat carregat d’erotisme sobre l’amor cec i una celebració de l’eterna naturalesa de l’amistat femenina.
Philomena: Pel·lícula basada en fets reals que explica el cas de Philomena Lee, una dona que de petita, va quedar òrfena de mare i es va educar en un internat de monges. Quan encara era molt jove, es va quedar embarassada i va tenir un fill. Les monges, sense el seu consentiment, van donar el nen en adopció. Al cap de 50 anys, la Philomena l’hi explica tot a la seva filla. Al cap de poc, la filla coneix en Martin, un periodista caigut en desgràcia, i li demana que les ajudi a trobar el fill de la Philomena. Al principi, en Martin s’hi mostra reticent, però a mesura que en va sabent coses s’interessa més pel tema i per ajudar la Philomena a descobrir la veritat.

Com sempre, quan la versió catalana ha estat disponible a la plataforma s’ha anunciat a través de les xarxes socials de la web desdelsofa.cat. Si no us voleu perdre cap novetat en català a les vostres plataformes no dubteu a seguir-nos a les xarxes socials i consultar la nostra web.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, FilminCAT, Pel·lícules, Plataformes Streaming