Estigués al dia de l’actualitat audiovisual en català, uneix-te al canal de WhatsApp

Davant la incertesa creada per la notícia del tancament cautelar de Telegram a l’estat espanyol, hem creat un canal de WhatsApp.

Fins ara una de les vies de comunicació de la web desdelsofa.cat per anunciar les novetats en català a les plataformes i de l’audiovisual en català era -i esperem que continuï sent- el canal de Telegram amb més de 360 seguidors. Per mantenir la comunicació directa amb els usuaris, assegurar i millorar el nostre servei d’anuncis de les novetats i notícies del món audiovisual català hem decidit crear el canal de WhatsApp de la web desdelsofa.cat.

També ens podeu trobar a la resta de xarxes socials: Twitter (X), Twitch, TikTok, Instagram, Mastodon, Facebook, BlueSky, Threads, YouTube, Google Notícies, Ivoox, Spotify; us podeu descarregar l’aplicació per a mòbils Android o donar-nos suport subscrivint-vos a Twitch i Patreon.

Què passa amb Telegram? El jutge de l’Audiència Nacional espanyola Santiago Pedraz ha ordenat suspendre de forma cautelar l’aplicació de missatgeria instantània Telegram a partir d’una denúncia presentada per Mediaset, Atresmedia i Movistar+ per presumpte ús no autoritzat de contingut audiovisual subjecte a drets d’autor.

El magistrat instructor ha optat per ordenar el bloqueig a les companyies telefòniques, ja que va requerir informació a l’aplicació i no va rebre cap resposta, segons han apuntat les fonts consultades per VilaWeb.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Cinema, desdelsofa.cat, Pel·lícules, Plataformes Streaming, Programes, Sèries, VOSC