La-llista-final

Els deu primers doblatges en català de Prime Video

Prime Video ha estat la primera plataforma de streaming a arribar als 10 doblatges propis sense cap ajuda per part de les institucions públiques. Aquí trobareu el recull dels 10 primers títols doblats en català, separats per pel·lícules i sèries.

Les sis pel·lícules Amazon Exclusive o Original doblades per Prime Video:

Agents 355Quan una arma ultrasecreta cau en mans de perillosos mercenaris, l’agent de la CIA, Mason Brown, ha d’unir forces amb una agent alemanya, una exaliada de l’MI6 i una experta psicòloga colombiana, en una missió letal i vertiginosa per a recuperar-la. Juntes hauran de superar els seus conflictes personals i utilitzar els seus talents i experiència per a salvar el món, formant un nou grup letal: 355. Va ser el primer doblatge en català, euskera i gallec encarregat i pagat per una plataforma.

Joc d’assassinsUna comissaria de policia d’un petit poble es converteix en el camp de batalla entre un assassí a sou professional (Gerard Butler), una intel·ligent policia novençana (Alexis Louder) i un estafador (Frank Grillo), que busca refugi després de les reixes sense cap altre lloc al qual fugir.

MoonfallLa lluna controla les nostres nits, els nostres dies, les estacions i les marees oceàniques. Des del començament de la humanitat, les seves fases s’han mantingut com un símbol d’il·luminació, de coneixement intern i de la nostra pròpia immortalitat. Fins ara. Una força misteriosa colpeja a la Lluna i l’envia en xoc directe contra la Terra.

SamaritanSam Clearly, de tretze anys (Javon “Wanna” Walton) sospita que el seu misteriós i esquiu veí, el Sr. Smith (Sylvester Stallone) és el llegendari heroi Samaritan que va ser declarat mort fa 25 anys. Amb una taxa de criminalitat en augment i la ciutat a la vora del caos, Sam es proposa treure al seu veí del seu amagatall perquè salvi la ciutat de la ruïna.

Tot és possibleKhal, un tímid alumne d’últim any de secundària, publica en línia que s’ha enamorat d’una noia trans. Els comentaris positius que rep li decideixen a convidar-la a sortir… i es deslliga un remolí i un romanç de la generació Z!

Tretze videsBasada en la història real que va commoure al món, ‘Tretze vides’ és el relat del rescat d’un equip de futbol de la cova de Tham Luang, a Tailàndia, després de quedar atrapat per les pluges torrencials i perilloses inundacions.

Les quatre sèries Amazon Exclusive o Original doblades per Prime Video:

El Perifèric (The Peripheral)La perifèria gira entorn de Flynne Fisher, una dona que intenta mantenir units els trossos de la seva família trencada en un racó oblidat de l’Amèrica del demà. Flynne és intel·ligent, ambiciosa i està condemnada. No té futur. Fins que el futur ve per ella. La perifèria és la fascinant visió del mestre William Gibson sobre el destí de la humanitat i el que ens ofereix més enllà.

El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder: En un període de relativa calma, els personatges s’enfronten al ressorgiment del mal en la Terra Mitjana. Des de les profunditats més fosques de les Muntanyes Ennuvolades fins als majestuosos boscos de Lindon, l’impressionant regne insular de Númenor i els confins més llunyans del mapa, aquests regnes i personatges esculpiran llegats que perduraran en el temps.

La llista final: El comandant James Reece vol venjança, mentre investiga les misterioses forces que hi ha després de la mort de tot el seu escamot. Ja lluny de l’estructura jeràrquica de l’exèrcit, Reece aplica les lliçons que va aprendre durant gairebé dues dècades de guerra per a caçar als responsables. Va ser la primera sèrie original d’una plataforma doblada al català.

Un assumpte privatAnys 40, Galícia. Marina Quiroga, una atrevida noia de classe alta amb ànima de detectiva, es disposa a atrapar a l’assassí que ha estat terroritzant a la seva ciutat amb l’ajuda d’Héctor, el seu fidel majordom.

A aquests 10 títols cal sumar-hi un d’acabat d’arribar, la pel·lícula ‘El contractista‘, la història d’un sergent de les forces especials reconvertit en soldat de fortura, i Hotel Transsilvània 4: Transformania‘ que tot i ser Amazon Original no va ser un doblatge encarregat i pagat per la plataforma, es va doblar amb la subvenció de la Generalitat per la seva estrena a les sales de cinema, però per la pandèmia es va estrenar directament a la plataforma. I també és remarcable que el 21 de desembre arribarà la nova temporada de ‘Jack Ryan‘ i el doblatge en català de la sèrie.

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Prime Video, Racó Català