“El sofà de Twitch” fa el salt al videopodcast

El fins ara directe setmanal al canal de Twitch de la web desdelsofa.cat, “El sofà de Twitch” fa al salt al videopodcast i es converteix en El Sofà.

“El sofà de Twitch” i el canal de desdelsofa_cat es van crear per comentar les novetats disponibles en català a les plataformes i comentar l’actualitat de l’audiovisual en català amb els convidats que cada setmana passen pel canal i porten recomanacions per comentar. Al llarg d’aquests directes hem pogut comentar l’actualitat de l’audiovisual en català i els gustos cinematogràfics dels artistes, creadors de contingut, músics, presentadors, responsables de plataformes i altres convidats que passen pel programa.

El passat mes de febrer, la creadora de contingut en català sobre Disney i manganime, Rin, es va sumar als directes com a col·laboradora, sumant una veu més als directes setmanals, que -normalment- es fan en divendres a les 20 h, però, com sempre es fan amb convidats els horaris s’adapten una mica a les seves necessitats.

Aquesta setmana el programa setmanal per comentar l’actualitat de l’audiovisual en català amb l’Àlex de la Guia, creador i administrador de la web desdelsofa.cat i la Rin i la presència dels convidats que ens porten recomanacions de pel·lícules i sèries disponibles en català a les plataformes ha fet el salt al format d’àudio afegint-se a les principals plataformes de pòdcast, per tant, a partir d’ara tots els programes de El Sofà es podran recuperar a les plataformes de vídeo ClapClap, Twitch i Youtube, així com a les principals plataformes de pòdcast Amazon Pòdcasts, Apple Pòdcasts, Google Pòdcasts, iVoox, Spotify i YouTube Pòdcasts.

En format pòdcast només es pot recuperar els 21 capítols de la tercera temporada.

Tota la informació.

Fitxa a desdelsofa.cat.

Mira l’últim episodi a TwitchEscolta l’últim episodi a Spotify

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

3cat, Acontra+, AnimeBox, Apple TV, Català, Cinema, desdelsofa.cat, Disney+, El Sofà, FilminCAT, HBO Max, iTunes, Movistar+, Netflix, Opinió, Pel·lícules, Plataformes Streaming, Prime Video, Programes, Racó Català, Rakuten TV, Sèries, Sorteig, SX3, VOSC