Divendres s’estrena ‘Dúnia i l’Eco Tambor’ en català

Divendres 22 de març arribarà als cinemes una nova aventura de la Dúnia, la pel·lícula francocanadenca d’animació de la mà de distribuïdora catalana especialitzada en cinema infantil Rita&Luca Films.

La Dúnia i els seus avis s’instal·len al Canadà, un nou país que, tot i ser fred, es converteix en la seva càlida casa d’acollida després d’haver marxat de Síria. Allà hi trobaran moltes coses diferents: la llengua, menjars desconeguts i estacions que no havien viscut abans. Malgrat aquesta diversitat, la Dúnia i els seus avis descobreixen la bellesa de la multiculturalitat, mentre fan noves amistats. A través de la seva relació amb la Rosalie i en Miguizou, la Dúnia es veu arrossegada al món de la música, descobrint-hi un poder transformador que il·lumina la seva nova vida.

La pel·lícula infantil (recomanada per a majors de 5 anys) produïda l’any 2023 té una durada de 50 minuts i es podrà veure en català, versió original subtitulada al català i amb subtítols adaptats per persones sordes. La versió en català s’ha doblat amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Troba la projecció en català més propera al mapa interactiu.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, Pel·lícules, VOSC