Divendres s’estrena Blue Giant en català

Divendres arribarà als cinemes l’última pel·lícula del director Yuzuru Tachikawa, Blue Giant, la pel·lícula basada en el manga homònim de Shinichi Ishizuka.

Tot i no ser capaç de llegir partitures, el jove Dai Miyamoto posa tota la seva passió en el saxo per a convertir-se en el millor músic de jazz del món.

D’ençà que un amic el va portar a una actuació de jazz en viu que el jazz el va emocionar profundament, l’estudiant de batxillerat Dai Miyamoto ha practicat amb el saxo dia i nit. Tot i no ser capaç de llegir partitures, toca amb tota la seva passió. Després de la seva graduació, el jazz el porta a mudar-se a Tòquio, on coneix a un talentós pianista anomenat Yukinori Sawabe. Al principi Yukinori no se’l pren seriosament, però després de sentir-lo tocar canvia d’idea i junts decideixen formar una banda. Aviat se’ls uneix el bateria novell Shunji Tamada i tots tres formen JASS. L’objectiu del trio és tocar en el club de jazz més important del Japó, Sota Blue, i canviar l’escena japonesa del jazz. Però just quan comença a aparèixer la possibilitat de tocar en viu al club Sota Blue, es trobaran amb un fet completament inesperat.

La pel·lícula estrenada l’any 2023 al Japó, finalment s’estrenarà a casa nostra de la mà de Selecta Visión i arribarà en català, castellà i versió original subtitulada al castellà. La pel·lícula té una llargada de 120 minuts (dues hores). La versió en català s’ha doblat amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Troba la projecció en català més propera al mapa interactiu.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, Pel·lícules