Disney+ estrenarà Wish a l’abril

El 3 d’abril la plataforma Disney+ estrenarà l’última pel·lícula de Disney estrenada en català als cinemes.

Wish, la pel·lícula especial per celebrar els 100 anys de la companyia. La petita Asha somnia tenir la seva pròpia estrella i, contra tot pronòstic, el seu desig es fa realitat quan un estel busca-raons baixa del firmament per unir-se a ella. Aviat es veurà que, quan la força de voluntat i la valentia d’un humà connecten amb la màgia dels estels, passen coses meravelloses.

Tot fa indicar que la pel·lícula inclourà la versió en català, ja que els darrers anys Disney+ sempre afegeix els àudios en català de les estrenes i, a més a més, Wish ja es pot llogar en català a diverses plataformes. Amb la incorporació de la versió catalana de Wish, Disney+ tindria 69 versions en català, 67 pel·lícules i 2 curtmetratges de poc més de 2400 títols disponibles a les plataformes i de més de 150 títols en català que podrien tenir, segons un estudi de plataforma per la llengua.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, Disney+, Pel·lícules, Plataformes Streaming