Llibreria Ona

Desdelsofà.cat farà el salt de la pantalla al paper abans de l’estiu

Avui durant l’acte per celebrar el segon aniversari de la pàgina web desdelsofa.cat, a la llibreria Ona, el creador, Àlex de la Guia ha anunciat que abans de l’estiu Onada Edicions publicarà el llibre de la web.

El llibre on s’explicarà la història i creixement de les principals plataformes i de les plataformes dels Països Catalans. La part més important del llibre serà l’explicació dels inicis de la llengua catalana a les diferents plataformes, com ha anat evolucionant, el tracte de les plataformes a la nostra llengua.

També es comentarà els inicis del cinema a Catalunya i del doblatge en català. El llibre serà una eina per conèixer millor les plataformes, saber com han tractat i tracten la nostra llengua, i dotar-se d’arguments i energia per demanar més audiovisual en català i entendre la importància que té l’audiovisual per la permanència i difusió de les llengües.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

3cat, Acontra+, Actualitat, AnimeBox, Apple TV, Català, Cinema, desdelsofa.cat, Disney+, El català a la carta, FilminCAT, HBO Max, iTunes, Movistar+, Netflix, Plataformes Streaming, Premis desdelsofa.cat, Prime Video, Programes, Rakuten TV, Rànquing, Sèries, Sorteig, SX3, VOSC