desdelsofà.cat estrena el videopodcast “La Butaca”

La Butaca és el nou videopodcast impulsat per l’agrupador de pel·lícules i sèries disponibles en català a les plataformes, desdelsofa.cat i la creadora de contingut en català Rin.

El nou programa és una tertúlia cinèfila d’una hora entre l’Àlex de la Guia, creador i administrador de la web desdelsofa.cat, i la creadora de contingut en català de Disney i manganime, Rin. Al llarg del programa comentaran les pel·lícules i sèries que han vist els darreres dies i diran si les recomanen veure o recomanen que és millor evitar veure-ho.

El programa es podrà veure en directe cada dilluns a les 18:30 en directe al directe al canal de Twitch i després es podrà recuperar a les plataformes de vídeo ClapClap, TwitchYoutube, així com a les principals plataformes de pòdcast Amazon Pòdcasts, Apple Pòdcasts, Google Pòdcasts, iVoox, Spotify i YouTube Pòdcasts.

Tota la informació.

Fitxa a desdelsofa.cat.

Mira el primer episodi a TwitchEscolta el primer episodi a Spotify

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Cinema, desdelsofa.cat, La Butaca, Pel·lícules, Plataformes Streaming, Programes, Sèries, VOSC