Transformers One català

Descobreix les grans estrenes en català als cinemes per a la segona meitat del 2024

‘El regne del planeta dels simis’, ‘Del revés 2’, ‘Gru, el meu dolent preferit 4’, ‘Transformers One‘ o ‘Vaiana 2’ són alguns dels títols més destacats.

La propera gran estrena serà ‘Garfield: la pel·lícula’, que arribarà a les sales el proper 1 de maig

El famós Garfield, el gat que odia els dilluns i que adora la lasanya, està a punt de viure una aventura en el salvatge món exterior. Després d’una inesperada reunió amb el seu pare, el gat de carrer Vic, Garfield i el seu amic caní Odiï es veuen forçats a abandonar les seves perfectes i consentides vides per unir-se al seu progenitor en un arriscat atracament.

Estrena: 1/05/2024

‘El regne del planeta dels simis’

Diverses generacions després del regnat de Cèsar, els simis són l’espècie dominant al planeta i els humans estan forçats a viure a l’ombra. Mentre un nou i tirànic líder simi construeix el seu imperi, un jove de l’espècie emprèn un angoixant viatge que el portarà a qüestionar-se el que sap i a prendre decisions que definiran el futur de simis i humans.

Estrena: 10/05/2024

‘Del revés 2’

Alegria, Tristesa, Ira, Fàstic i Por han tornat. Però ara, en plena adolescència, estan passant moltes coses dins del cos de la Riley. La nena que vam conèixer és ara una noia i les seves emocions seran un còctel explosiu. En aquesta nova aventura, apareixeran noves emocions com a Ansietat, Enveja o Vergonya, que ho canviaran tot.

Estrena: 19/06/2024

‘Detectiu Conan: The Million Dollar Pentagram’

Es tracta de la 27a pel·lícula de la sèrie del Detectiu Conan, l’anime emès durant anys a Catalunya per l’antic 3XL i ara per l’SX3. La història té lloc la ciutat portuària de Hakodate, al Japó. Al film, Kaito Kid y Heiji Hattori s’enfrontaran cara a cara per primera vegada.

Estrena: 28/06/2024

‘Buffalo Kids’

Dos orfes irlandesos viatgen a Nova York i s’embarquen en un emocionant viatge en tren per a trobar-se amb el seu oncle i reclamar la seva herència. Mentre es fan amics d’una institutriu que supervisa un altre grup d’orfes, han d’enfrontar-se a l’atac d’uns bandits.

Estrena: 05/07/2024

‘Gru 4, el meu dolent preferit’

Quart lliurament de ‘Gru, el meu dolent preferit’. En Gru, la Lucy, el Margo, l’Edith i l’Agnes donen la benvinguda a un nou membre de la família, Gru Jr., que s’entesta a turmentar el seu pare.

Estrena: 05/07/2024

‘Harold i el llapis màgic’

En Harold és el nen protagonista d’un llibre infantil i té un poder molt especial: tot el que dibuixa amb el seu llapis màgic esdevé real. Un dia, quan s’ha fet gran, es dibuixa a si mateix fora de les pàgines del llibre i, de cop, es veu transportat al món real. Ben aviat s’adonarà de dues coses: que encara ha d’aprendre moltes coses de la vida i que el seu llapis pot desencadenar fets i situacions del tot inesperats.

Estrena: 16/08/2024

‘Herois de Central Park’

Un titella del Quixot, fugitiu i amb una imaginació il·limitada, i DJ Doggy Dog, un peluix abandonat que necessita un amic, creuaran els seus camins en Central Park i s’uniran contra vent i marea per a una èpica aventura d’amistat a la ciutat de Nova York.

Estrena: 30/08/2024

‘Beetlejuice 2’

Després d’una inesperada tragèdia familiar, tres generacions de la família Deetz tornen a Winter River. La vida de la Lydia fa un tomb quan la seva rebel filla adolescent, Astrid, descobreix el portal al més enllàaccidentalment. És només qüestió de temps que algú digui el nom de Beetlejuice tres vegades i l’entremaliat dimoni torni per a crear el caos.

Estrena: 06/09/2024

‘Transformers One’

Una història ambientada a Cybertron, llar tant dels Autobots com dels Decepticons. La pel·lícula se centrarà en la relació entre Optimus Prevalgui i Megatron.

Estrena: 13/09/2024

‘Milagros: una ossa extraordinària’

Milagros és una ossa d’antifaç amb gran intel·ligència i coratge que posseeix el do d’entendre l’idioma humà. Al costat dels seus amics, viurà mil aventures enfrontant-se als desafiaments de la naturalesa i la crueltat de l’home amb l’objectiu de salvar al seu germà i preservar la seva espècie.

Estrena: 11/10/2024

‘Vaiana 2’

Segona part de la pel·lícula de Disney. Després de rebre una inesperada crida dels seus avantpassats, Vaiana ha de viatjar als llunyans mars d’Oceania i endinsar-se en perilloses aigües remotes per a viure una aventura sense precedents.

Estrena: 29/11/2024

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Anime, Català, Cinema, Pel·lícules