Com reproduir automàticament el contingut de les plataformes en català?

Us agradaria configurar el reproductor de les plataformes de streaming per reproduir el contingut disponible en català automàticament en català? Es pot fer, això sí, a cada plataforma es pot configurar de manera diferent, i algunes ho posen més fàcil que altres.

Comencem per les més fàcils:


Filmin: Per reproduir automàticament el contingut en català a Filmin només cal utilitzar la interfície catalana de Filmin, FilminCAT, i tot el contingut es reproduirà en català o VOSC, depenent les nostres preferències.

Apple TV i iTunes: Les plataformes d’Apple, segurament són les més fàcils, només necessitem configurar el català com a llengua de la interfície i en teoria es reproduirà en català automàticament.

AppleTV, iTunes i Rakuten TV: Pel que fa a AppleTV i iTunes, hi ha una segona manera de configurar-ho, que coincideix amb Rakuten TV. Al menú de configuració de les plataformes AppleTV, iTunes i Rakuten TV permeten configurar l’idioma preferit dels àudios i subtítols.

Pel que fa a la resta de plataformes, és una mica més complex, però també és fàcil. A la resta de plataformes heu de reproduir un títol que tingui disponible la versió en català o la VOSC (depenent les vostres preferències), i al menú d’idiomes del reproductor heu de seleccionar «català» a l’aparat d’àudio o subtítols, a partir d’aquest moment sempre es reproduiran tots els títols que tinguin la versió en català o la VOSC en català, en cas de no tenir-la disponible es reproduiran en castellà o versió original, depenen la plataforma, però si no torneu a canviar l’idioma la pròxima vegada que reproduïu un títol disponible en català, es reproduirà en català.

Per exemple, si reproduïu «Ron dona error» a Disney+ i seleccioneu l’àudio català, a partir d’aquell moment sempre es reproduirà tot en català i en cas de no tenir l’àudio en català la pel·lícula o sèrie es reproduirà en castellà automàticament, sense necessitat de tocar res. Tanmateix, per exemple, si a Prime Video reproduïu «Hotel Transsilvània 4» i selecciones l’àudio en català, es reproduiran sempre els títols en català, i, en cas de no tenir-la disponible, es reproduirà en versió original.

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Apple TV, Català, Disney+, FilminCAT, HBO Max, iTunes, Netflix, Prime Video, Racó Català, Rakuten TV

Feu un comentari