Zona Franca

Català   |  Comèdia, Entreteniment  |  65 min. | 2022

Cita diària amb la sàtira, la comèdia i l’espectacle de la mà de les cares més suggeridores i originals del món de l’humor de casa nostra. “Zona Franca” estarà presentat per Joel Díaz, un dels còmics més interessants del moment. El programa estarà impregnat del seu estil i personalitat: la intel·ligència, el punt de vista agosarat i valent i una capacitat innata per entrevistar i relacionar-se amb gent de diversos àmbits de l’espectacle, la cultura, la política i l’esport.

“Zona Franca” tindrà l’estructura clàssica del late show: monòleg, entrevistes i presència de col·laboradors. També comptarà amb una banda pròpia i la presència diària de públic al plató.

El programa anirà més enllà de la primera pantalla i estarà abocat a les xarxes i a internet, on generarà contingut nadiu, des d’un canal de Twitch fins a continguts específics per a Instagram o Twitter.

El programa és una producció de TV3 amb la col·laboració d’Atomic Beat Media, una empresa de nova creació liderada per Joan Rufas i els productors executius Oriol Jara i Christian Serrano.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge