Xooof!

Català   |  Comèdia  |  25 min. | 779068800

“Xooof!” és una sèrie de tretze capítols del grup còmic El Tricicle de trenta minuts de durada. Cadascun dels capítols el constitueixen dues històries de quinze minuts. Al llarg d’aquests episodis s’expliquen les vivències de tres nàufrags en una petita illa perduda en la immensitat de l’oceà.

Els tres personatges de “Xooof!” han de conviure en un espai molt reduït i els problemes que sorgeixen dia a dia els resolen, sovint, d’una manera bastant primitiva, és a dir, fent servir els diferents materials de què disposen per fabricar els objectes més sofisticats. Però, a més d’això, els protagonistes de la sèrie també passen el temps simulant totes les excursions possibles, bé siguin en barca de rems, de vela o bé amb motor forabord.

L’illa es transformarà en tantes formes com siguin possibles per desaparèixer i reaparèixer sobre la sorra (forats a la platja, llocs secrets, lladres que apareixen fugint de la presó, tresors amagats…). L’únic objecte que la identifica és una palmera d’uns dos metre, que serà utilitzada per a les coses més diverses.

L’humor de “Xooof!” està en la línia de l’absurd. Els tres nàufrags, per exemple, no poden abandonar l’illa, però, per altra banda, reben visites de personatges com un repartidor de pizzes; estan tips de viure aïllats, però odien els turistes que hi arriben a l’estiu. És una illa en què qualsevol cosa és possible.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge