Vosaltres mateixos

Català   |  Comèdia, Entreteniment  |  65 min. | 2023

Després d’una carrera entrevistant personatges coneguts, l’Andreu Buenafuente té ganes de xerrar, improvisar i divertir-se escoltant les històries dels espectadors.

Des de persones amb professions poc habituals, gent amb habilitats insòlites o aficions sorprenents, gent amb una personalitat única… En definitiva, gent que mereix ser escoltada i amb qui l’Andreu jugarà com faria amb qualsevol estrella convidada dels seus programes.

Però l’Andreu també té un espai per esplaiar-se amb uns monòlegs més personals que mai, en què explica allò que el preocupa i com veu el món. Coses que no ha dit encara en aquests trenta anys de carrera.

El programa també surt a buscar les històries que no poden arribar fins al plató en forma de reportatges, de vegades a esquenes del propi Andreu. En paraules d’ell mateix: “Sempre he cregut cegament en el meu equip, però potser mai com ara”.

I tot, amb la companyia de la pianista Laura Andrés, que posa música a les paraules i contribuieix a fer de cada moment un espectacle imprevisible.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge