Vinagre

VC   |  Comèdia  |  20 min. | 2008

Tots dos actors han estat sotmesos a unes complexes sessions de maquillatge i perruqueria per donar vida tant a un jove adolescent com a un vell professor d’institut o, fins i tot, a unes velles amb un excés d’operacions d’estètica a les espatlles.

L’humor és incisiu i a vegades toca temes tabús com el sexe, la mort i el racisme.

El que dóna unitat a la sèrie són unes entrevistes als diferents personatges en què parlen sobre ells mateixos, com si es tractés d’un programa documental.

En paraules del productor executiu, Toni Soler, “‘Vinagre’ no és una antologia de situacions absurdes, ni recrea un univers absurd. Al contrari, mostra una realitat tan anodina i convencional com la nostra, i l’esquinça amb la presència d’un seguit de personatges inquietants, delirants i cretins a estones. Uns personatges que poden embogir en un moment inesperat per posar potes enlaire la realitat que els envolta”.
El talent i la camaleònica creativitat d’en Bruno Oro i la Clara Segura ajuden a donar forma a uns perfils humans difícils d’oblidar i que, per damunt de tot, fan petar de riure”.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge