Vides privades

Català   |  Documental  |  30 min. | 949622400

De la mateixa manera que al rostre d’una persona s’hi pot llegir la seva història, en un paisatge es pot llegir la història d’un país. “Vides privades” combina rostres i paisatges de Catalunya per evocar episodis de la vida quotidiana a través dels protagonistes. “Vides privades” reflecteix la relació emocional de la gent amb el paisatge. És una sèrie documental sobre gent arrelada al lloc on viu, gent que, en definitiva, s’estima la terra. Cadascun dels 13 capítols de la sèrie se centra en una zona del territori, des d’espais clarament delimitats (el delta de l’Ebre, l’Alt Berguedà, la Rambla de Barcelona) fins a àrees més àmplies, però molt característiques (la costa, la frontera, els camins i carreteres).

A cada programa hi apareixen uns 15 personatges, que expliquen records, impressions personals i anècdotes que han viscut personalment i que tenen a veure, de manera directa o indirecta, amb el paisatge i el seu entorn. Són històries de persones anònimes que, com moltes altres, han contribuït a modelar la història i el paisatge.

“Vides privades” entronca amb els treballs anteriors del tàndem Úbeda/Escribano, especialment “Ciutadans”. Aquí, també, el protagonista absolut és la gent anònima. A través del seu testimoni, l’espectador descobrirà aspectes desconeguts de Catalunya i hi trobarà reflectida una part del seu passat.

La sèrie s’ha rodat íntegrament en exteriors, amb un tractament acurat i modern de la imatge i de la posada en escena. Per dur-la a terme, l’equip ha rebut la col·laboració de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge